Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Známe Slovenky: Ktoré k sebe pustili šibačov?

Erika Barkolová Zobraziť galériu (6)
Erika Barkolová (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Veľkonočný pondelok nepatrí u väčšiny slovenských dievčat a žien medzi najobľúbenejšie dni v roku. Niektoré by ho asi najradšej z kalendára vymazali. Nový Čas sa pokúsil v praxi zistiť, aký majú k tomuto sviatku vzťah tváre známe z televíznej obrazovky.

Ktoré z nich sme včera predpoludním zastihli doma a ochotne sa dali vyoblievať alebo vyšibať? A kto neotvoril, či sa pred neželanou návštevou s korbáčom zatajil?

Erika Barkolová (30)

Moderátorka Črepín s hviezdičkou sa začiatkom tohto roka presťahovala do nadstavby rodinného domu v Bernolákove, kde býva s dcérami Saškou a Paťkou a priateľom Radom Baloghom. Ráno, v čase našej návštevy tu vládlo nezvyčajné ticho, ktoré vzápätí objasnil telefonát s Erikou: „My sme na lyžovačke v Rakúsku, ale šibačke sme sa ani tu nevyhli. Radko nás všetky tri stihol hneď zrána vyoblievať.“

Známe Slovenky: Ktoré k
Zobraziť galériu (6)

Zlatica Sklenaříková (58)

Mama slávnej topmodelky Adriany Karembeau (37) trávila Veľkonočný pondelok pravdepodobne doma. Svedčalo o tom auto zaparkované vo dvore jej rodinného domu aj občasný pohyb spoza záclon. Keď sme ju však chceli vyšibať, neotvárala. V komunikácii s médiami je totiž po niekoľkých aférach jej slávnej dcéry pomerne zdržanlivá.


Známe Slovenky: Ktoré k
Zobraziť galériu (6)

Elena Kaliská (36)

Majsterka sveta vo vodnom slalome a jedna z najúspešnejších slovenských športovkýň dvere neotvorila! Rodáčka zo Zvolena v tamojšom byte zrejme netrávi veľa času a doma nebola ani počas veľkonočných sviatkov. Napriek nášmu zvoneniu nám totiž nik neotváral. Víťazka aténskej olympiády spred štyroch rokov trávi veľa času v Liptovskom Mikuláši, kde má vraj lepšie podmienky na trénovanie.


Známe Slovenky: Ktoré k
Zobraziť galériu (6)

Marianna Ďurianová (31)

Aj napriek tomu, že moderátorku Televíznych novín Markízy sme zastihli krátko pred jedenástou predpoludním doma, tak dnu do svojho bratislavského bytu nás nepozvala, hoci upratané aj nakúpené vraj mala. „Veľkú noc neignorujem, ale šibačov a polievačov áno,“ povedala nám prostredníctvom domáceho telefónu ešte stále trochu nachladnutá Marianna.


Známe Slovenky: Ktoré k
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Život)

Aneta Dočekalová-Parišková (34)

Nastávajúca mamička trávila Veľkonočný pondelok spolu s manželom Davidom a jeho rodičmi, ktorí za ňou prišli do Dúbravky, aby nemusela v pokročilom štádiu tehotenstva cestovať do Čiech. „Môj muž bol ku mne dnes veľmi ohľaduplný a nepolial ma studenou vodou, čo sa mu inak ako náš slovenský zvyk veľmi páči, pretože u nich sa väčšinou len šibe,“ prezradila Aneta, ktorá nás síce k sebe nepustila, asi preto, aby zostali kraslice aj pre jej brata Adama, ktorý sa ju tiež chystal navštíviť. Sviatočné chvíle trávila moderátorka jojkárskych Novín Plus skladaním nového kočíka.


Známe Slovenky: Ktoré k
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Nový Čas)

Adela Banášová (27)

Najpopulárnejšiu moderátorku zábavných programov sme tesne pred obedom „vymákli“ v rodičovskom dome, kde sa jej mama Mária najskôr pokúšala Adelinu prítomnosť utajiť, ale napokon svoju mladšiu dcéru poslala na dvor, kde sa od nás dala navoňavkovať i vyobšívať korbáčom. „Robte si, čo chcete,“ povedala rezignovane víťazka ankety OTO, ktorá vraj nemá rada šibačku aj preto, že nevie, ako sa pri nej má tváriť. Na výslužku u Banášovcov nezabudli a venovali nám krásnu kraslicu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu