Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Linda Rezešová: Strach o dcérku!

Príde exmodelka v prípade uznania viny o dcérku? Zobraziť galériu (15)
Príde exmodelka v prípade uznania viny o dcérku? (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Stál ten chlap za to?! Decembrový sobáš v Las Vegas doháňa exmodelku Lindu Rezešovú (30) čoraz viac! Brunetke totiž po tomto nevinnom „žartíku“ hrozia až dva roky basy za bigamiu a na krku má trestné stíhanie. Celým aktom, ktorým sa už navyše zaoberá aj polícia, tak navyše ohrozila aj svoju 7-ročnú dcérku Viktóriu. Tú exmodelke zveril do opatery súd po januárovom rozvode. Čo s malým dievčatkom teraz bude?

Americký sobáš s milionárom Borisom Kollárom (42) môže Linde Rezešovej ešte poriadne skomplikovať život. Keďže exmodelka bola v tom čase zákonitou manželkou košického podnikateľa Júliusa Rezeša, má teraz na krku trestné stíhanie za bigamiu. Len pred pár dňami sa celou záležitosťou začala totiž zaoberať i samotná polícia. Zaľúbený párik sa tak môže za svoj decembrový skutok dostať až na dva roky do väzenia. Najväčší otáznik v súčasnosti visí nad exmodelkinou dcérkou Viktóriou (7), ktorú jej súd pridelil na januárovom rozvodovom pojednávaní. Čo by s ňou bolo, ak by súd nakoniec preukázal Lindinu vinu vo veci bigamie?

Práve kvôli dcérke sa exmodelka niekoľkokrát vrátila aj k exmanželovi Júliusovi a rovnako kvôli nej dodnes ostali v kontakte. „Vzhľadom na to, že z tohto vzťahu pochádza dieťa, na ktorého výchove pánovi Rezešovi veľmi záleží, ostanú s Lindou v primeranom kontakte,“ povedal po rozvode s exmodelkou podnikateľov hovorca Tomáš Bálint. Je teda viac než pravdepodobné, že dievčatko by sa v prípade dokázania viny jej mamy z Bratislavy presťahovalo na nejaký čas k otcovi do Košíc. Exmodelka však o celej záležitosti nechce už ani počuť. „Nebudem to komentovať,“ reagovala na otázky, či vo veci trestného oznámenia nastal už nejaký posun.

Malá Viktória má aj americké občianstvo. Začnú sa celou kauzou zaoberať aj americké úrady?
Linda Rezešová: Strach o
Zobraziť galériu (15)
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu