Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Rezešovci: Rozvedení za 40 minút!

Rozvodové pojednávanie sa konalo s vylúčením verejnosti. Linda a Július Rezešovci boli manželmi deväť rokov a majú spoločnú dcérku Viktóriu. Zobraziť galériu (2)
Rozvodové pojednávanie sa konalo s vylúčením verejnosti. Linda a Július Rezešovci boli manželmi deväť rokov a majú spoločnú dcérku Viktóriu. (Zdroj: Nový Čas)

KOŠICE/BRATISLAVA - Opäť sú slobodní! Prominentný manželský pár Július (37) a Linda (29) Rezešovci sú konečne po roku rozvedení. Verdikt sudkyne si však včera na košický Okresný súd II neprišiel vypočuť ani jeden.

Poslali tam svojich právnych zástupcov. Na rozvodovom pojednávaní sa tak manželia ani do tretice nepostavili zoči-voči.

Až oddnes si môžu exmanželia Rezešovci slobodne užívať nových partnerov. Linda (29) svojho „amerického manžela“ z Las Vegas Borisa Kollára (42) a Július (37) Miss Universe 2002 Evu Džodlovú (24).

Rozvodové pojednávanie, z ktorého bola vylúčená verejnosť, trvalo presne 40 minút a manželia naň za seba poslali iba právnikov. A to napriek tomu, že sudkyňa ich na súde chcela vidieť oboch.

Na prvé pojednávanie sa totiž nedostavil podnikateľ, na druhé exmodelka. Do tretice to však vyšlo aj bez ich prítomnosti. „Nebudem sa k tomu vyjadrovať,“ reagovala už bývalá pani Rezešová.

Košický podnikateľ však bol ústretovejší a prostredníctvom svojho hovorcu Tomáša Bálinta reagoval na včerajší verdikt súdu: „Život prináša aj takéto situácie. Vzhľadom na to, že z tohto vzťahu pochádza dieťa, na ktorého výchove pánovi Rezešovi veľmi záleží, ostanú s Lindou v primeranom kontakte.“

Práve kvôli malej Viktorke sa manželia pokúšali svoj vzťah niekoľkokrát zachrániť. Nepodarilo sa. Július bude mať odvčera nárok na stretnutia s ňou každý druhý víkend, ako aj počas sviatkov. „Otec sa zaviazal platiť výživné v sume, na ktorej sa obaja dohodli už vopred. Suma zodpovedá životnej úrovni oboch rodičov,“ uviedla hovorkyňa košického krajského súdu Marcela Gálová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu