Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Fialová a Kraus: Hádka kvôli kšeftu!

Fialová a Kraus sa dostali do vášnivej debaty. Išlo o to, že ide OTO? Zobraziť galériu (2)
Fialová a Kraus sa dostali do vášnivej debaty. Išlo o to, že ide OTO? (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Ich stretnutie sa skončilo prudkou hádkou! Český zabávač Jan Kraus (54) a slovenská herečka Zuzana Fialová (33) si včera podvečer dohodli tajné rande v centre mesta, ale po pár minútach sa ich pokojná debata zmenila na búrlivú výmenu názorov. Bola ich divoká hádka dôsledkom boja o post moderátora dnešného galavečera OTO 2007?

Zdá sa, že Jan Kraus a Zuzana Fialová sú na nože! Ich súkromná vojna sa začala pred niekoľkými dňami, keď zistili, že obaja dostali ponuku moderovať slávnostné vyhlásenie výsledkov ankety OTO 2007 a organizátori odmietli konkretizovať, ktorému z nich vlastne umožnia byť hlavnou hviezdou programu. Novému Času sa včera podarilo oboch hercov zastihnúť na ich stretnutí, ktoré sa uskutočnilo v luxusnej bratislavskej reštaurácii neďaleko historickej budovy SND.

Na tajné stretnutie prišli okolo 16. hodiny popoludní. Najskôr to vyzeralo ako priateľské posedenie kolegov z brandže, ale po niekoľkých minútach sa Čech i Slovenka poriadne rozohnili - jeden na druhého začali zvyšovať hlas a vášnivo pritom gestikulovali. Ich hádka nepochybne súvisela s moderovaním galavečera OTO 2007, ale k jej príčinám sa ani jeden z nich nechcel vyjadrovať. Azda sa všetko vysvetlí aspoň počas priameho prenosu, ktorý uvidia diváci už dnes večer o 20. hodine na Jednotke.

Obaja moderátori bojujú o jeden flek.
Fialová a Kraus: Hádka
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Nový Čas)
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu