Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Češka Mária Petličková: Žena, ktorá očarila Copperfielda

Mária Petličková - táto Češka učarovala mágovi Davidovi Copperfieldovi. Zobraziť galériu (8)
Mária Petličková - táto Češka učarovala mágovi Davidovi Copperfieldovi. (Zdroj: BLESK)

PRAHA - Málokto tuší, že srdce najznámejšieho kúzelníka sveta Davida Copperielda (51) patrí krásnej Češke. Modelka Mária Petličková (28) s mágom prežila tajný románik. Hviezdnej lásky sa však zľakla a hoci s Copperieldom otehotnela, nič mu nepovedala.

Zobrala si producenta Jana Fulína, s ktorým sa pred dvoma rokmi rozviedla. S Copperfieldom teraz vychováva syna Dylana (2,5) a dcéru Audrey (1).

Prečo je o vás v Česku počuť tak málo?
- Chceme si s Davidom uchrániť to naše jedinečné, a hlavne chceme ochrániť deti, aby mali normálny život. Keď vyrastú, samy sa rozhodnú, či chcú priznať, že majú slávneho otca. To je ich právo. Navyše, 99 percent z toho mála, čo v Česku o nás vyšlo, sú nepravdivé informácie.

Aký najväčší nezmysel o vás vyšiel?
- Napríklad meno môjho syna. Nikdy sa nevolal Honzík, ale Dylan. Tiež sa písalo, že môj bývalý manžel Jan Fulín nevedel, že nie je jeho otcom. Honzo to vedel od začiatku. Chceli sme to napriek tomu skúsiť. Prvý deň po narodení syna mi došlo, že to nejde. Že syn má nárok na svojho otca a otec na svojho syna.

Kde ste sa s Davidom zoznámili?
- Bolo to v roku 1999 v Južnej Afrike úplnou náhodou. Pracovala som tam vtedy ako modelka a moja bookerka ma zobrala so sebou na jednu večeru. Naše pohľady sa tam s Davidom stretli a hneď to bolo jasné.

Do čoho presne na ňom ste sa zamilovali?
- Nebol to ani nejaký prvý pohľad. Keď sme sa potom začali rozprávať, mali sme veľa spoločné. Jednoducho som cítila, že medzi nami niečo je. A bolo to tak celé tie roky...

Prečo ste si teda zobrali Jana Fulína?
- Viete, ja som sa zľakla. I keď som Davida brala ako normálneho partnera, normálneho chlapa, zľakla som sa toho života s niekým takým slávnym.

Čo na vás David obdivuje?
- To mi nikdy nepovedal, ale myslím si, že práve to, že som úplne normálna. Že žijeme obyčajným životom.

Je romantik?
- On mi stále vyráža dych (smiech), je taký nepredvídateľný. Vidíme sa tak raz za dva týždne, čo je ideálne pre spokojné manželstvo (smiech), a keď tu nie je, z ničoho nič napríklad prídu kytice. On je džentlmen, dáva najavo, že na mňa myslí.

Žiarlite ne neho?
- Áno, veľmi, ale na šialené fanúšičky som si už zvykla.

Svadbu stále neplánujete?
- Zatiaľ nie. Máme spoločnú domácnosť, rodinu, deti, a to je podľa mňa väčšie puto ako svadba. Obaja sa tiež bojíme, že manželstvom vzťah stratí kúzlo.

Potrpí si David na domácu kuchyňu?
- S českou kuchyňou veľmi nepochodím. Deti milujú knedle, ale David si dá skôr pizzu alebo cestoviny.

Zasväcuje vás niekedy do svojich kúzel?
- To ani náhodou. Na začiatku som sa, samozrejme, vypytovala, ale zbytočne.

Potrpíte si na luxus? Ako tu vlastne žijete?
- Bývame v luxusnejšej štvrti, kde je ochranka. Videli sme i ďalšie nehnuteľnosti, ale potom sme sa rozhodli pre menšiu. Síce luxus, ale nie prehnaný. David si nepotrpí na slúžky. Na to, čo dokázal, je úplne normálny.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu