Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Copperfield má deti s Češkou!

DAVID COPPERFIELD starostlivo tajil pred svetom, že má s českou modelkou dve deti. Zobraziť galériu (2)
DAVID COPPERFIELD starostlivo tajil pred svetom, že má s českou modelkou dve deti. (Zdroj: Profimedia)

Ešte ani nedoznel rozruch okolo údajného znásilnenia, ktorého sa mal dopustiť jeden z najuznávanejších svetových mágov DAVID COPPERFIELD, a už sa okolo neho objavujú ďalšie pikantnosti. Podľa nich je dvojnásobným otcom, čo doteraz úspešne tajil.

Matkou jeho detí je česká modelka Marie Petličková. Zoznámili sa pred piatimi rokmi v Južnej Afrike, kde fotografovala pre istý časopis. Začali sa pravidelne stretávať a modelka otehotnela. V tom čase však bola partnerkou českého filmového a televízneho producenta Jana Fulina, ktorého si onedlho vzala. Fulin vyhlasoval, že sa stal najšťastnejším otcom na svete. Narodil sa im syn, ktorému dali meno Jan po „otcovi“. Po pol roku sa však producentovi zrútil svet. Testy DNA odhalili, že on otcom nie je.

Copperfield má deti s
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)
Manželstvo za dramatických okolností rozviedli a Marie aj so synom a s matkou doslova ušli do Spojených štátov. Tam sa o ňu mal kto postarať. Dnes žije a pracuje na okraji Las Vegas v útulnom apartmánovom dome za pol druha milióna dolárov, ktorý patrí firme Davida Copperfielda. Tam ju David pravidelne navštevoval, až sa im narodilo ďalšie dieťa – dcéra.

Mág prichádza za matkou svojich detí pravidelne každý týždeň, nech je kdekoľvek na svete. Podľa modelky je to „ten najlepší otec na svete“. Pre české médiá dokonca vyhlásila, že sa už obaja tešia na svadbu. Tá sa vraj uskutoční okamžite po tom, čo súd dokáže nevinu Davida v jeho spore s dvadsaťjedenročnou kráskou, ktorá ho zažalovala, že si z nej svojimi „čarami“ urobil sexuálnu otrokyňu. Marie tomu neverí a čaká na to, že sa David očistí a pôjdu spolu pred oltár.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu