Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Aféra Copperfielda: Asistenti mu privádzali ženy

David Copperfield
David Copperfield (Zdroj: SITA)

LAS VEGAS - Už niekoľko dní čelí slávny mág David Copperfield vyšetrovaniu FBI. Minulý týždeň agenti zhabali jeho digitálny fotoaparát a počítač v súvislosti so žalobou neznámej ženy zo Seattlu, ktorá tvrdí, že mág ju sexuálne zneužil.

Okrem toho však vyšla najavo ešte jedna - veľmi zaujímavá skutočnosť. Ide o vypracovaný „systém vyberania žien“, ktoré Copperfield roky praktizuje na svojich predstaveniach. Ak sa mu počas predstavenia zapáči nejaká žena v hľadisku, povie svojim asistentom heslo, ako napríklad „mama“ alebo „tajomstvo“.

Asistenti už podľa toho vedia, kde žena sedí a po predstavení ju pozvú do zákulisia. Tam vybraným krásaviciam povedia, že David by ich počas budúcich predstavení v ich meste rád použil na pódiu ako asistentky. Tiež im položia niekoľko otázok ako: „Ktorý mužský parfum máte najradšej?“ alebo „Kam by ste chceli ísť na dovolenku?“ Jednou z destinácií, ktoré asistenti spomínajú, sú aj Bahamy, kde, ako tvrdí žalujúca žena, ju David zneužil. Ten to však stále odmieta.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu