Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Petra Němcová randí so Seanom Pennom!

Petra a Sean prišli spolu na odovzdávanie Oscarov. Zobraziť galériu (14)
Petra a Sean prišli spolu na odovzdávanie Oscarov. (Zdroj: ČTK)

NEW YORK - Herec Sean Penn oslávil odovzdávanie Oscarov naozaj veľkolepo. Spoločnosť mu robila česká topmodelka Petra Nemcová. Bol s ňou v nedeľu na rande v losangeleskom nočnom klube Villa a podľa časopisu TMZ sa k sebe párik správal veľmi nežne.

„Sean bol nadšený, že je na večierku s jednou z najkrajších žien sveta. Tí dvaja zo seba nespúšťali oči,“ prezradil svedok z klubu Villa magazínu TMZ.

Penn má za sebou rozchod s manželkou Robin, ktorá ho nedávno nachytala v hoteli Lake Tahoe, ako si užíva s dvomi ruskými kráskami. Petra od rozchodu so spevákom Jamesom Bluntom žiadnu vážnu známosť nemala.

„Počas spoločnej dovolenky netrávil Sean so svojou manželkou veľa času, dokonca si rezervovali oddelené izby. Keď sa Robin zunovala samota, išla sa pozrieť do jeho izby. Našla ho tam opitého s dvomi ruskými dievčatami. On si ďalej užíval a Robin niekam zmizla. Keď sa ho spýtali, kde je jeho manželka, odpovedal: ´Koho to zaujíma?´“ dodal zdroj.

Sean a Robin majú dve deti - Hoppera Jacka (14) a Dylan Frances (16). Manželmi sú do roku 1996. Predtým bol Penn ženatý s Madonnou, ich vzťah vydržal štyri roky.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu