Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Bačov džob snov: Stovka za každé slovo!

Juraj Bača Zobraziť galériu (19)
Juraj Bača

BRATISLAVA - Tomu sa povie práca snov. Moderátor jojkárskeho športu Juraj Bača (30) toho síce na svojom novom fleku veľa nenahovorí, no aj napriek tomu príde k peknému balíku peňazí. Nový Čas totiž vypočítal, že v januári si za každé plnovýznamové slovo, ktoré vyšlo z jeho úst, pripísal na konto rovnú stovku (2,98 eura).

Podľa zistení Nového Času mesačný plat bývalého jojkárskeho ženícha Juraja Baču na poste športového moderátora sa pohybuje okolo 66-tisíc korún (1 968 eur). A keďže podľa našich výpočtov povedal za január pred televíznymi kamerami 658 slov, znamená to, že za každé slovíčko (ak nerátame spojky) mu na konto pribudlo približne 100 korún (2,98 eura). „To vám takto z hlavy neviem vypočítať, takže ani potvrdiť, ani vyvrátiť. V každom prípade džentlmeni sa o peniazoch nebavia,“ reagoval Bača na svoje veľmi slušné ohodnotenie.

S tým, že počas celej relácie povie oproti kolegom menej slov a jeho vety sú jednoduchšie, však nesúhlasí: „Myslím si, že moje vstupy sú v porovnaní s kolegami približne rovnaké.“ Aj v Jojke sa k zistenému ohodnoteniu odmietli vyjadriť. „Práca moderátora obsahuje oveľa viac, ako je iba uvedenie príspevkov, a Jurajovo finančné ohodnotenie je primerané,“ povedala hovorkyňa televízie JOJ Tatiana Tóthová.

ČO SI MÔŽE BAČA DOVOLIŤ ZA JEDNO SLOVO?
- 2,5 litra benzínu 95 natural
- 5 pollitrových plechoviek piva (10°)
- 10 výtlačkov denníka Nový Čas
- 45-minútové doučovanie zo slovenského jazyka
- 1 návštevu kačice Nového Času - Bonzáčky v bratislavskej zoo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu