Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Britney: Po vyše mesiaci môže opäť vidieť synov

Britney Spears Zobraziť galériu (48)
Britney Spears (Zdroj: Nový Čas)

LOS ANGELES – Kevin Federline súhlasil s tým, že jeho exmanželka môže po viac ako mesiaci konečne navštíviť ich spoločných synov. V tej chvíli však u nich musí byť prítomná taktiež ich babička, Spearsovej matka Lynne.

Tá sa o 2-ročného Seana Prestona a ročného Jaydena Jamesa stará niekoľko dní, keď ich otec Kevin je na Newyorskom týždni módy. „Kevin Federline a Lynne spolu vychádzajú naozaj dobre. Kevin dúfa, že Lynne môže Britney priviesť k rozumu, takže by sa mohla chvíľu vidieť so svojimi deťmi. Vie, že aj keď sa Britney stala zmätenou a popletenou, vždy svoje dve deti bude milovať celým srdcom,“ prezradil zdroj blízky Federlinovi.

Medzitým, čo sa matka Lynne stará o deti svojej dcéry, otec spravuje zase jej majetok a pracovné záležitosti. Na súde si presadil, aby Britney prepustila zo svojich služieb manažéra Howarda Grossmana. Súd zakázal Britney prístup k deťom potom, čo bola na začiatku januára po prvýkrát hospitalizovaná na psychiatrickom oddelení nemocnice v Los Angeles. Od tej doby Britney svojich synov nevidela.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu