Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Britney: Kričí zo šialenstva a od bolesti!

Britney Spears, hospitalizovanú na psychiatrii, zbavil súd svojprávnosti Zobraziť galériu (33)
Britney Spears, hospitalizovanú na psychiatrii, zbavil súd svojprávnosti (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Na psychiatrickej klinike v Los Angeles, kde speváčku z nariadenia úradov hospitalizovali, sa Britney Spears (26) zvíja v záchvatoch šialenstva a bolestných abstinenčných kŕčoch.

Držia ju pod zámkou a sama sa nedokáže ani najesť! Opatrovníctvo nad ňou a jej majetkom zveril súd dočasne do rúk jej otca. Podľa správ, ktoré prenikajú zo Zdravotného centra Kalifornskej univerzity, prežíva Britney na miestnom psychiatrickom oddelení „hotové peklo“. Speváčka, ktorá trpí poruchou rozdvojenia osobnosti, prechádza nekontrolovateľnými výkyvmi nálad - od šialeného kriku na matku Lynne do hlbokej depresie. Pod dozorom musí byť nonstop 24 hodín, keďže absolvuje bolestnú detoxikáciu od návykových látok.

Tri dni pred piatkovým prevozom do nemocnice nespala, pretože šľapala na energetických nápojoch a už dlhšie na aderolle - droge na báze amfetamínov, ktorá sa dá získať na lekársky predpis. Britney je zamknutá na špeciálnej rizikovej izbe a jej stav je klasifikovaný ako „vysoko nesamostatná“, čo znamená, že jej pomáhajú aj s jedením.

Odvšadiaľ sa ozývajú výkriky pacientov, trpiacich abstinenčnými príznakmi.
Speváčkin otec Jamie Spears sa stal jej dočasným opatrovníkom do pondelkového popoludnia, keď sa uskutoční nové súdne pojednávanie. Okrem kontroly jej majetku má aj právo zakázať ľuďom Britney navštevovať. Tento zákaz už použil na speváčkinho manažéra Sama Luftiho.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu