Sobota25. máj 2024, meniny má Urban, zajtra Dušan

Britney leží na psychiatrii, má bipolárnu poruchu!

Britney Spears skončila na psychiatrii.
Britney Spears skončila na psychiatrii. (Zdroj: Profimedia)

Podľa viacerých zdrojov trpí Britney Spears bipolárnou poruchou. Speváčku v stredu večer previezli do losangeleskej nemocnice na oddelenie psychiatrie.

"Bude tam minimálne 72 hodín na pozorovaní. Možno tam ale zostane aj dlhšie. Teraz je vo väčšej pohode, prišla do čakárne, zapálil sa, žartovala o tom, že už je tam zase. Ale kto vie, čo sa stane. Všetko, v čo môžeme dúfať je, že jej bude lepšie," prezradila kamarátka Lynne Spearsovej, speváčkinej matky.

Strašný záchvat prišiel po šesťdesiatich šialených hodinách, počas ktorých sa bývalá popová diva bezcieľne potulovala novým Mercedesom po LA, vypila 20 Red Bullov, ktoré zajedala liekmi na predpis, amfetamínmi a antidepresívami a šomrala si niečo sama pre seba s čudným britským prízvukom.

"Nikto si nemyslel, že sa to zas stane tak skoro, ale bolo jasné, že ak zostane hore dlhšie ako tri dni, bude musieť ísť naspäť, pretože inak by jej to mohlo vážne ublížiť. Naposledy spala minulú sobotu," uviedol zdroj pre magazín People.

Podľa časopisu bola celá hospitalizácia vopred starostlivo naplánovaná manažérmi a rodičmi. Rezidenciu Spearsovej v stredu obklopili policajti, ktorí zabezpečili hladký prevoz do nemocnice bez zbytočných stretov s novinármi.
BIPOLÁRNA AFEKTÍVNA PORUCHA
Poruchu charakterizujú dve alebo viaceré epizódy, počas ktorých je úroveň nálady a aktivity chorého významne porušená. Porucha sa prejavuje v niektorých situáciách nadnesenou náladou, zvýšenou energiou a aktivitou (hypománia alebo mánia), inokedy skľúčenou náladou, zníženou energiou a aktivitou (depresia). Správanie pacientov, ktorí trpia na opakované epizódy hypománie alebo mánie, sa hodnotí ako bipolárne.
Zdroj: wikipedia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu