Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Carla: Chcem muža s atómovkou!

Carla Bruni chce muža, ktorý rozhoduje o atómovke. Zobraziť galériu (12)
Carla Bruni chce muža, ktorý rozhoduje o atómovke. (Zdroj: SITA)

PARÍŽ - Ľúbostný život prezidenta Nicolasa Sarkozyho (53) sa pretriasa viac, ako je Francúzom milé. Najnovšie vyšli dve knihy o Carle Bruni (39) s pikantnými odhaleniami a výrokmi bývalej modelky - novej pani Sarkozyovej!

Keď Sarkozy odprevádzal Carlu po prvej večeri, ona ho pozvala k sebe na kávu. "Nikdy nie prvý večer," odmietol ju chladne. Neskôr sa Carla sťažovala u ich spoločného priateľa Jacqua Séquéla - ten dal párik dokopy. "Tvoj priateľ je tak trochu komický. Dala som mu svoje číslo a on mi ešte nezavolal," - bolo to krátko po tom, čo ju odmietol.

V knihe sa spomína aj Carlina aféra s americkým miliardárom Donaldom Trumpom. "Bol prítulný ako vedro lepidla. Myslel si, že ma má istú vďaka svojim dolárom, ale to sa mýlil. Jeho peniaze ma nikdy nezaujímali. Chcem muža, ktorý rozhoduje o atómovej bombe," cituje kniha Carline slová.

Francúzskom predvčerom otriasla správa, ktorá v knihe nie je. Priniesol ju magazín "Nouvel Oberservateur". Sarkozy údajne poslal osem dní pred svadbou s Carlou svojej bývalej manželke Cécilii esemesku s týmto obsahom: "Keď sa vrátiš, všetko zruším." Cécilia však nereagovala...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu