Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Eva Mendes súťažila s Cameron Diaz v prdení!

Eva Mendes je údajne majster v prdení! Zobraziť galériu (22)
Eva Mendes je údajne majster v prdení!

LOS ANGELES – Hromy a blesky podľa Evy Mendes lietali v hotelovej izbe v Nepále, v ktorom mexická kráska trávila noc s Cameron Diaz.

Zatiaľ čo blonďatá hviezda filmu Prázdniny vraj na seba rada upozorňuje hlasným grganím, Eva vie púšťať vzduch len z druhého konca. V noci pred nakrúcaním show televíznej stanice MTV obe herečky vraj viedli neľútostný súboj "grganie verzus prdenie".

"Cameron je stará majsterka v grganí, ale ja grgať neviem. Jednu noc som mala veľmi ťažkú večeru, takže som sa jej grganie snažila poraziť niečím, čo dokážem," priznala 33-ročná Eva.

Eva Mendes je vo všeobecnosti naturalistka. Miluje prirodzené prejavy a doma behá zásadne nahá. Oblečená len do svojej kože vybieha tiež na záhradu upravovať kríky a presádzať kvetiny. Pred kamerou ale sex predstiera len nerada. Posledný film s kolegom Joaquinom Phoenixom musela nakrúcať posilnená vodkou.

"Pred kamerou to skrátka nie je prirodzená vec, takže je to vždy tak trochu nepríjemné. Bolo to ťažké. V to ráno som bola veľmi nervózna, až mi režisér povedal: 'Prečo do toho pomarančového džúsu nedáš trochu vodky?' Urobila som to. Potom som bola otupená. Je to ale čudné, keď sa vidím nahá s Joaquinom na veľkom plátne. Povedala som svojej mame, aby prišla na premiéru až o 15 minút neskôr. Prvú scénu by neprežila, mala by asi infarkt. Tá úbohá žena by sa v kine povracala," tvrdila 33-ročná kráska.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu