Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Eva Mendes behá po záhrade nahá

Eva Mendes miluje nahotu. Zobraziť galériu (7)
Eva Mendes miluje nahotu. (Zdroj: Nový Čas)

HOLLYWOOD – Kto by nechcel byť susedom herečky Evy Mendes... Sexy kráska sa priznala, že miluje prácu v záhrade a o zeleninu a stromčeky sa stará najradšej nahá.

„Nahota je super. Všetko robím nahá, nahá pracujem aj v záhrade. Som z Kuby a tam je veľmi teplo. Tak prečo sa nevyzliecť?“ povedala pre denník The Sun.

Eva si však nahotu užíva len v súkromí. Pred kamerou má s vyzliekaním problém, dokonca je z toho taká nervózna, že sa po nakrútení erotických scén rozplače. Eva chcela v mladosti vstúpiť do kláštora a aj dnes sa vraj cíti ako mníška. „Naozaj som chcela byť mníškou. Myslím si, že niekde hlboko som stále to malé katolícke dievčatko, pretože inak by som asi nemala také problémy s nakrúcaním nahých scén. Patrí to však k mojej práci a ja sa s tým musím vyrovnať,“ tvrdí Eva v rozhovore pre britský denník.

Kráska dokonca pred samotným nakrúcaním siahla po fľaši alkoholu.. „Som profesionál a v práci nezvyknem piť, ale vtedy som si musela niečo dať,“ spomína na erotické scény s Joaquinom Phoenixom vo filme We Own the Night.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu