Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Eva Mendesová: Masturbovala som z donútenia!

Eva Mendesová Zobraziť galériu (4)
Eva Mendesová (Zdroj: Nový Čas)

LONDÝN - Zvodná latino kráska Eva Mendesová nenávidí sex, ktorý musí robiť pred kamerou. Vo svojom poslednom filme We Own The Night si tohto utrpenia však užila do sýtosti. Režisér James Gray ju dokonca nútil masturbovať pred kamerou.

Sebaukájanie navyše celý dej filmu otvára. Dvadsaťdeväť ročná kráska sa mu nevyhla ani po 3 hodinovom prehováraní režiséra. Do celej hry sa vložil predstaviteľ hlavného hrdinu Joaquin Phoenix, ktorý Evu k natočeniu „dôležitej“ scény nakoniec prehovoril.

„Pamätám si, ako som bola to ráno tak vydesená a skutočne sa snažila to zablokovať, ale musela som to jednoducho urobiť. Zvyčajne to vnímate ako časovanú bombu, ale to ráno to bolo niekoľko hodín rozhovorov medzi mnou a Joaquinom a Jamesom. Stále dookola som hovorila a snažila sa z toho dostať. Tak som si povedala že na to zabudnem, a urobila to. Bola to posledná scéna, ktorú sme natáčali, čo bolo po troch mesiacoch spoločného života, to mi skutočne pomohlo. Ta scéna je erotická, ale vychádza z lásky,“ zverila sa Eva britskému denníku The Sun.

Na Joaquina sa nehnevala, že ju k sexu prehováral. Počas natáčania jej totiž veľa krát pomohol prekonať natáčanie erotických scén a spríjemniť ich. „Som veľký profesionál a v práci obvykle nepijem, ale to ráno som si niečo musela dať,“ priznala herečka.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu