Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Antonio Banderas musí zbúrať svoju španielsku rezidenciu

Antonio bude musieť časť svojho domu zbúrať. Zobraziť galériu (12)
Antonio bude musieť časť svojho domu zbúrať.

MADRID – Slávný hollywoodský Španiel Antonio Banderas musí zdemolovať časť vlastnej rezidencie vo svojej vlasti. Vila, ktorá má hodnotu v prepočte okolo 230 miliónov bola totiž sčasti postavená ilegálne.

A úrady vydali nariadenie, že filmový Zorro musí nezákonnú časť stavby zbúrať. Najhoršie na celej veci je, že zákon porušil predchádzajúci majiteľ, ktorý Antoniovi a jeho manželke Melanie Griffith dom predal za 10 miliónov dolárov. Preto sa Banderas so stavebným úradom hádal na súde, ale predseda senátu v Malage dal nakoniec za pravdu úradníkom a rozhodol, že dom na pláži nedostal v minulosti potrebné povolenia a musí byť zbúraný.

Rozhodnutie je v súlade s vládnym programom, v ktorom si španielski politici po voľbách zaumienili, že ilegálne stavby v krajine musia zmiznúť. Za väčšinou nezákonných stavieb stoja pritom úradníci z predošlých dôb, ktorí sa nechali uplatiť a majiteľom vo výstavbe naoko nebránili.

Banderas musí zbúrať časť budovy v rozlohe 27, 8 štvorcových metrov počas nasledujúcich ôsmich týždňov, ako mu nariadili zákony. Dom neďaleko Marbelly si kúpil v roku 1997.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu