Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Zorro sa vracia!

Catherina Zeta Jones a Antonio Banderas.
Catherina Zeta Jones a Antonio Banderas.

LOS ANGELES - Neohrozený maskovaný hrdina na čiernom koni sa vracia! Herec Antonio Banderas sa po siedmich rokoch a niekoľkých nie najšťastnejších filmových rolách opäť vžil do úlohy legendárneho Zorra, aby získal sympatie svojej milovanej, ako aj návštevníkov kinosál.

Nový film Zorrova legenda je voľným pokračovaním filmu Zorrova maska z roku 1998. V hlavných úlohách uvidíme rovnaké hviezdy - Španiela Antonia Banderasa, ktorý je na túto úlohu ako stvorený, a prekrásnu Catherine Zeta-Jones, manželku herca Michaela Douglasa. Dej filmu je situovaný do roku 1850, teda do čias osamostatnenia sa Kalifornie od Mexika. Zorro, ktorý sa venuje výchove svojho desaťročného syna, zvažuje zaslúžený odchod do dôchodku.

Na scéne sa však objaví nebezpečný zloduch, ktorý začne ohrozovať nielen jeho vlastný život, ale aj život jeho najbližších. Hrdinovi preto neostáva nič iné, ako si nasadiť známu masku, vyskočiť do sedla a opäť sa porátať s nepriateľmi. Keďže okrem hercov v hlavných úlohách producenti zverili réžiu pokračovania tiež rovnakému režisérovi Martinovi Campbellovi, podľa očakávaní by mal film bez problémov nadviazať na úspech predchádzajúcej časti, ktorá len v Spojených štátoch zarobila vyše 100 miliónov dolárov (asi 3,2 miliardy korún).
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu