Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Obetavý Antonio

Antonio Banderas so svojou manželkou a dcérou. Zobraziť galériu (4)
Antonio Banderas so svojou manželkou a dcérou.

LOS ANGELES - Antoniovi Banderasovi (44) zimné športy veľa nehovoria. Je totiž rodákom z Malagy, ktorá je na stredozemnom pobreží Španielska.

Pre lásku manželky Melanie Griffith (47) však pred časom súhlasil s kúpou domu v Aspene, vychytenom stredisku zimných športov na americkom stredozápade. Teraz tam spolu s 8-ročnou dcérou Stellou trávia aj tohtoročné sviatky.

Pár tak opäť potvrdil titul najvernejšej partnerskej dvojice Hollywoodu, ktorý im v októbri udelil americký časopis In Touch Weekly. Hviezdy filmového plátna sa vzali v roku 1996, o tri roky neskôr prekonali prvú krízu.

Antonio, ktorého často označujú za jedného z najpríťažlivejších hercov na svete, však vtedy dokázal, že na manželke mu záleží. Podporil ju aj vtedy, keď sa Melanie liečila zo závislosti od liekov. Antonio sa aj napriek svojej "láske" k snehu na rodinnej lyžovačke v Aspene nenudil. Hlavu má plnú plánov.

Do Španielska, z ktorého odchádzal ako herec, sa chce vrátiť ako režisér a na túto novú rolu sa aj usilovne pripravuje. Okrem toho na pracovnej návšteve očakáva svojho slávneho krajana, s ktorým už roky spolupracuje, režiséra Pedra Almodóvara.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu