Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Karel Gott: Tajné návštevy v nemocnici

Karel Gott ma nepríjemné zdravotné problémy. Zobraziť galériu (15)
Karel Gott ma nepríjemné zdravotné problémy.

Vážna choroba Karla Gotta (68)?! Nikto o nej nemal vedieť! Denníku Aha! sa však podarilo zistiť, že po návrate z Las Vegas musel Majster niekoľkokrát navštívil špecialistu v nemocnici v Motole. Všetko malo zostať utajené - hlavne pred fanúškami.

Aby sa Gott vyhol zvedavým pohľadom ľudí sediacich v čakárni, namieril si to priamo na cudzinecké oddelenie. "Známe osobnosti často navštevujú lekárov, ktorí sa starajú o cudzincov, aby sa nemuseli stretávať s obyčajnými ľuďmi a vyhli sa tak zbytočným otázkam," vyjadril sa jeden zo zamestnancov nemocnice.

Problémy s hlasivkami a nachladnutie bohužiaľ nebolo to najhoršie, čo Karla po prílete z Las Vegas stretlo. K týmto problémom sa pridala aj bolestivá choroba močového ústrojenstva - zápal močových ciest. "Môžem vás uistiť, že nejde o nič strašného a teraz je už môj zdravotný stav oveľa lepší," ubezpečil denníka Aha! včera Karel Gott.

To je len dobré, pretože infekcia a baktérie sa v mechúri rýchlo premnožia a odtiaľ je iba krôčik k vážnemu zápalu ľadvín. "To prechladnutie sa mi vrátilo po prílete z Las Vegas. Určite to spôsobili zmeny teplôt medzi Amerikou a Českom," zveril sa denníku Aha! Karel Gott, ktorý však nechcel viac o svojej nepríjemnej chorobe hovoriť.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu