Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Marika Sörösová mohla byť pani Gottovou: Chceli spolu dieťa!

Český Slávik chcel so Slovenkou dieťa! Snažili sa tri roky, no márne... Zobraziť galériu (2)
Český Slávik chcel so Slovenkou dieťa! Snažili sa tri roky, no márne... (Zdroj: Nový čas nedeľa)

PRAHA - Ona mohla byť vyvolenou Karla Gotta (68)! Hoci spevák nikdy nemal núdzu o obdivovateľky a milenky, Slovenka s maďarskými koreňmi Marika Sörösová (32) mala k sobášu s ním veľmi blízko. Dokonca sa pokúšali splodiť potomka.

Neúspešne. Je to dôvod, prečo dal maestro prednosť Ivane Macháčkovej (31)? A ako bývalá Gottova milenka prijala fakt, že sa muž jej snov oženil?

"Karlovi aj Ivanke som, samozrejme, zaželala veľa šťastia," povedala Marika Sörösová. Či im to zaželala osobne, alebo iným spôsobom, nechcela konkretizovať. "To vám musí stačiť," povedala stručne. Otázky, čo pri správe o sobáši svojho bývalého prežívala, prípadne či o ňom vopred vedela, nechala bez odpovede.

Hoci sa jej trojročný vzťah s Gottom skončil v roku 1999, stále vedeli, čo sa deje v živote toho druhého. A spevák sa aj po rokoch na Marikinu adresu vyjadroval láskyplne.

Nepozvaný Gott

Keď sa Marika v novembri 2001 vydávala za českého podnikateľa Tomáša Potočeka (36), Kája na svadbu pozvaný nebol. Nie preto, že by sa nezniesli, ale vraj preto, aby sa Marikin veľký deň nezvrhol na spevákovu autogramiádu. Okrem toho pre český denník Blesk povedala: "Bála som sa, že by vznikli dohady, koho si vlastne beriem a svojho muža Tomáša som toho chcela ušetriť. A myslím si, že bývalí milenci sa na svadby nepozývajú."

A Karel jej v odpovedi kontroval: "Bohužiaľ je to tak, že šťastný deň Mariky je pre mňa skôr smutným okamihom. Želám im však veľa šťastia, osobne obom novomanželom zablahoželám v príhodnejšej chvíli."

Dostala ho v Číne

Marika, vyučená kuchárka, najskôr randila s lídrom Tublatanky Maťom Ďurindom. No potom bola v správnom čase na správnom mieste – až v ďalekej Číne, kde práve koncertoval Karel Gott. Ten si krehkú blondínu okamžite všimol a bolo to. Z turné si okrem zážitkov priviezol domov do vily v Jevanoch aj novú lásku Mariku. "Karel je ideálny muž, presne taký, o akom som vždy snívala," tvrdila vtedy Marika. "Obaja sme rovnakí, veľmi romantickí."

A obaja mali veľmi radi milovanie. To však Marika prezradila až po rozchode s maestrom. V jej knihách o živote s Gottom sa verejnosť dozvedela veľa podrobností z ich intímneho života. Napríklad aj to, že Karel dostal na Mariku chuť, keď práve klepala mäso na rezne. A tie museli počkať...

ČÍTAJTE V NOVOM VYDANÍ TÝŽDENNÍKA NOVÝ ČAS NEDEĽA

 

Marika Sörösová mohla byť
Zobraziť galériu (2)
Celý článok o slovenskej milenke Karla Gotta i o tom, ako sa ich ľúbostný príbeh skončil, si prečítate v aktuálnom vydaní týždenníka NOVÝ ČAS NEDEĽA.
   

NOVÝ ČAS NEDEĽA už dnes v predaji na celom Slovensku!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu