Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Ktorý je ten pravý Kaliňák?

Vľavo: Pavol Michalka a vpravo Robert Kaliňák.
Vľavo: Pavol Michalka a vpravo Robert Kaliňák.

BRATISLAVA - Vážení diváci, neverte vlastným očiam, toto nie je pán minister vnútra! Takýto oznam asi bude musieť do vysielania pripravovaného formátu Krimi Noviny zaradiť televízia JOJ.

Ich moderovanie totiž zverila úplne novej tvári - Pavlovi Michalkovi (30). Ten má jediný „problém“. Akoby vypadol z oka ministrovi vnútra Robertovi Kaliňákovi (36).

Pavol Michalka, ktorý bude od 2. februára z bratislavskej Koliby hlásiť na Jojke Krimi Noviny, je skutočným Kaliňákovým dvojníkom. Zdá sa, že televízia chce takto navodiť dojem, že diváci dostávajú kriminálne správy priamo z prvej ruky - od šéfa rezortu vnútra.

„Je to náhoda, ale sme si istí, že diváci to ocenia,“ vysvetlila pre Nový Čas hovorkyňa TV JOJ Tatiana Tóthová. Ak bude Pavol Michalka taký suverénny aj v rétorike ako Robert Kaliňák, tak možno bude môcť nový objav Jojky chodiť namiesto ministra aj na zasadnutia vlády či do parlamentu. Ich podobnosť je totiž taká neuveriteľná, že aj ochranka by asi mala problém rozoznať ich... Kaliňákovi sa tento nápad, zdá sa, páči.

„Verím, že za informácie, ktoré mu poskytnem do relácie by ma mohol niekedy zastúpiť na tlačových besedách,“ dodal s úsmevom minister vnútra.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu