Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Britney Spears: Tajne sa vydala?!

Britney Spears a Adnan Ghalib sa údajne zosobášili. Zobraziť galériu (9)
Britney Spears a Adnan Ghalib sa údajne zosobášili. (Zdroj: keystone)

Aktualizované

LOS ANGELES - Britney Spears (26) oblečená v bielych, krajkových svadobných šatách v americkom Los Angeles, po súdnom pojednávaní, ktoré sa týkalo opatrovníckych práv jej detí, navštívila kostol.

Pred súdnym pojednávaním vznikla bizarná a chaotická situácia. Britney síce prišla dopoludnia (ranné pojednávanie zmeškala) a chcela sa k súdu dostaviť, ale akonáhle sa okolo nej nahrnuli paparazzovia, nasadla späť do auta a rýchlo odišla preč.

"Bojím sa. Chcem späť do auta. Idem do auta," kričala údajne v hlúčiku fotografov speváčka. Potom sa natlačila na zadné sedadlo a jej auto zamierilo do Little Brown Church. Celú dobu ju pritom sprevádzal jej terajší nápadník, bulvárny fotograf Adnan Ghalib. Potom, čo obaja milenci kostol opustili, si paparazzovia všimli, že sa speváčka na prste pohrávala s prstienkom. Špekulácie a domnienky teda môžu byť rôzne...

Či sa Britney vydala však nikto oficiálne nevie. Po otravnom prenasledovaní paparazzov sa totiž škandalózna speváčka ukryla do jednej pizzérie a odmietla čokoľvek komentovať. Nedávno taktiež bulvárnymi médiami kolovali informácie o tom, že je popová princezná tehotná.

Situácia okolo Britney sa teda rozhodne neupokojila. Súd totiž taktiež potvrdil svoje rozhodnutie zo začiatku januára a znovu zveril jej dvoch malých synov do výhradnej starostlivosti jej bývalého manžela Kevina Federlina.

svadba britney spears
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu