Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Britney utiekla do Mexika

Britney Spears a jej ružová parochňa. Zobraziť galériu (23)
Britney Spears a jej ružová parochňa. (Zdroj: ČTK)

LOS ANGELES - Strach z vlastnej rodiny donútil Britney k ďalšiemu šialenému kroku - utiekla do Mexika.

Problémová speváčka sa totiž bojí, že ju v súvislosti so všetkými škandálmi za ostatnú dobu rodina pošle späť na psychiatriu, kam podľa názoru väčšiny svojho okolia patrí.

Britney zbalila kufre po tom, čo strávila jednu noc v nemocnici, kam ju odviezla záchranka, keď v záchvatoch hystérie odmietala vrátiť deti svojmu exmanželovi Kevinovi Federlinovi, ktorému ich súd zveril do starostlivosti. Do Mexika Britney odprevadil jej "paparazzi priateľ" Adnan Ghalib (35).





Podľa pracovníka jedného mexického hotela sa speváčka vôbec nesnažila tváriť nenápadne - mala na sebe ružovú parochňu a vysoké čierne čižmy. Odmietla sa podpísať a kúpila si falošnú kabelku od Gucciho. Krátko na to sa rozhodla znovu vrátiť do Los Angeles.

Súkromný život Britney nemilo ovplyvňuje aj jej hudobnú kariéru. Zatiaľ čo kritika ospevuje jej nový singel "Piece Of Me", fanúškovia na ňu kašlú. V americkom rebríčku Billboard Hot 100 sa singel dostal na 21. miesto, v Británii štartuje pieseň až z 19. miesta predajného rebríčka.

Divoké dni prežíva aj mladšia sestra Britney - Jamie Lynn Spears (16). Po tom, ako sa prevalilo jej tehotenstvo, dostala "kopačky" od priateľa Caseyho Aldridga (18). Neverí totiž, že je otcom jej dieťaťa a požaduje test otcovstva. Túto nelichotivú informáciu poskytla verejnosti údajne sama Britney.


Britney Spears - Piece Of Me

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu