Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Britney sa vyhráža samovraždou a... sobášom

Britney údajne plánuje sobáš. Zobraziť galériu (34)
Britney údajne plánuje sobáš. (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Britney Spears (26) je momentálne nevypočítateľná. Jej okolie najnovšie rozrušili jej priame vyhrážky, že sa zabije, ak ju rodičia budú chcieť dať do ústavu. Okrem toho kolujú správy, že skrachovaná speváčka sa chce vydať za paparazza Adnana Ghaliba. Zrejme tak chce dostať späť svoje deti.

Ustarostená rodina už začala konzultovať s právnikmi možnosť, že sa Britney vydá za Ghaliba, ktorý sa podľa nich priživuje na Britninom nešťastí. Speváčka chce údajne manželstvom získať späť právo na výchovu svojich synov Seana Prestona (2) a Jaydena (1), o ktoré nedávno prišla a deti pripadli otcovi Kevinovi Federlinovi. Nešťastná Brit ich zrejme neuvidí až do apríla.

Speváčku trápi ešte jedna vec. Jej rodičia chcú uplatniť právo poslať svoju dcéru na ústavnú liečbu a zbaviť ju svojprávnosti. Ona má však iné plány. "Skôr sa zabijem, ako ich nechám opäť ma zavrieť! Povedz teda mame a otcovi, že som povedala nie!" vrieskala komusi Britney do telefónu podľa jedného fotografa, ktorý ju stíhal. Speváčka už minulý týždeň odišla na deň do Mexika aj s Adnanom, ale sa vrátila. Teraz údajne plánuje sťahovanie do jeho rodného Birminghamu v Anglicku. No ani Adnan nemá na ružiach ustlané. "Vzdaj sa Britney, alebo už nie si mojím synom," odkázal mu nahnevaný otec z Anglicka.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu