Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Kto dostáva najviac za moderovanie plesu?

Adela Banášová Zobraziť galériu (6)
Adela Banášová

BRATISLAVA - Plesová sezóna sa naplno rozbieha. Známi moderátori sa na ňu tešia celý rok sa vidinou tučného zisku. Tí najlepší totiž poznajú svoju cenu.

Vedia, že organizátori plesov, bálov či iných podujatí radi za ich služby zaplatia. A to poriadne! No, oplatí sa, lebo mená, ktoré zaručujú kvalitu, priťahujú nielen hostí, ale aj sponzorov. Ktorí moderátori majú tento rok najväčšiu šancu nabaliť sa? Reálne odhady honorárov za jednu akciu nám poskytol zdroj z prostredia organizátorov takýchto podujatí.

Adela Banášová - 150 000 Sk

Šarmantná a vtipná moderátorka je momentálne slovenskou jednotkou. Je veľmi žiadaná, pretože ľudia ju majú radi. Okrem toho je podľa našich zdrojov vždy perfektne pripravená. Kým minulý rok si mohla za moderovanie plesu zapýtať 100-tisíc, tento rok jej cena stúpla až o polovicu.

Kto dostáva najviac za
Zobraziť galériu (6)

Vilo Rozboril - 100 000 Sk

Je považovaný za profesionála, do ktorého sa oplatí investovať. Jeho minimálna taxa je 80-tisíc, ale plesy sú ovela väcčie podujatia, za ktoré si dá zaplatiť ešte lepšie. Je IN a preto si môže vyberať, ktorú ponuku prijme.


Kto dostáva najviac za
Zobraziť galériu (6)

Jarka Lajčáková - Hargašová - po 70 000 Sk

Bývalé hlásateľky a moderátorka Novín STV sú stále žiadané. Pracujú profesionálne, dokonca si samy dokážu pripraviť texty a ich cena je primeraná. Priemerne pýtajú 40-tisíc, ale sú ochotné robiť aj za menej. Ich cena za ples je 70-tisíc.


Kto dostáva najviac za
Zobraziť galériu (6)

Martin Nikodým - 80 000 Sk

Martin Nikodým má rovnakú taxu ako Štefan Skrúcaný. Režiséri velkých podujatí ich milujú, pretože vždy majú perfektne naucené texty a podávajú dobrý výkon. Robia od 20-tisíc vyššie. Za moderovanie plesu si však zažiadajú aj 80-tisíc Sk.


Kto dostáva najviac za
Zobraziť galériu (6)

Maroš Kramár - 80 000 Sk

U ľudí stále obľúbený herec má z moderovania veľký stres. Preto to nerobí za menej ako 80-tisíc. Je pomerne žiadaný, aj keď organizátori sa občas sťažujú, že nebýva stopercentne pripravený a často improvizuje.


Kto dostáva najviac za
Zobraziť galériu (6)

Iveta Malachovská - 50 000 Sk

Moderátorka Milionára je na firemných akciách stále žiadaná. Naživo je vraj úplne iná ako pred kamerou. Je to šoumenka, ktorá si dokáže robiť žarty aj sama zo seba. Svoju profesionalitu si cení minimálne na 30-tisíc, ale dá sa s ňou dohodnúť. Plesy je ochotná moderovať minimálne za 50-tisíc.


Čo rozhoduje o honorári

Okrem vychytenosti moderátora jeho honorár určuje aj to, koľko ľudí na akcii bude. Iné je moderovať pre stovku hostí, iné pre tisícku-dve. Plesy patria medzi najlepšie platené akcie. Iba pár moderátorov, ako napríklad Vilo Rozboril a Maroš Kramár, majú pevnú taxu, pod ktorú nepôjdu za žiadnych okolností. Ale väčšina moderátorov je ochotná sa dohodnúť aj na 20 –30 tisíc. Hlavne, že je robota. Moderátor si sám zabezpečuje a financuje garderóbu, vizážistu aj kaderníka.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu