Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Ples v Opere: Lajčáková-Hargašová si vybrala róbu priamo z móla

Jarmila Lajčáková-Hargašová s manželom Miroslavom Lajčákom.
Jarmila Lajčáková-Hargašová s manželom Miroslavom Lajčákom. (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Slovenský diplomat Miroslav Lajčák pricestoval v sobotu poobede na Slovensko. Spolu so svojou manželkou, moderátorkou Jarmilou Lajčákovou-Hargašovou, si bol zatancovať na VIII. plese v opere.

"Manžel prišiel domov len popoludní, tak som čakala, či to vôbec stihne," povedala Lajčáková-Hargašová v rozhovore pre agentúru SITA. Jej manžel sa už dnes vracia naspäť do Bosny a Hercegoviny. Ples v opere je pre známu tvár Slovenskej televízie zatiaľ jediný, kde nepracuje. Ďalšie tri podujatia by mala počas tejto sezóny moderovať.

Manželia Lajčákovci si na plese i zatancovali. "Tancujeme veľmi radi a myslím si, že človek má veľmi málo príležitostí zatancovať si v Bratislave. Keď máme takúto príležitosť, tak si radi zatancujeme," prezradila. Na Plese v opere žiarila v striebornej róbe od módnej návrhárky Lýdie Eckhardt. "Vybrala som si už hotové šaty a celkom mi to vyhovuje," uviedla moderátorka s tým, že róbu si vyhliadla ešte na módnej prehliadke. V deň plesu venovala necelé dve hodiny účesu a líčeniu, zvyšok dňa sa starala o domácnosť.

V Opere sa plesalo: Hostí zabávali do ranných hodín hudobné legendy >>
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu