Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Belinda Carlisle otvorila v SND plesovú sezónu

Belinda Carlisle
Belinda Carlisle (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - V historickej budove Slovenského národného divadla otvorila v sobotu večer úderom na gong bratislavskú plesovú sezónu americká speváčka Belinda Carlisle.

Spolu s ňou uviedli VIII. ples v opere riaditeľ Opery SND Oliver Dohnányi a generálny riaditeľ spoločnosti Orange Slovensko Pavol Lančarič. Krátko predtým privítala hostí moderátorka slávnostného večera Diana Mórová. O úvod programu sa postaral Balet SND a sólistka opery SND Adriana Kučerová.

Prominentní hostia prichádzali na prestížne spoločenské podujatie po červenom koberci za prítomnosti televíznych kamier a fotografov už od 19:30. Pred divadlom sledovali prichádzajúce páry zástupy zvedavých ľudí. Medzi prvými sa objavili Členovia čestného plesového výboru, postupne do vyzdobených priestorov vchádzali i riaditeľka súťaže Miss Slovensko Lucia Hablovičová, riaditeľ televízie markíza Václav Mika s manželkou či moderátorka Jarmila Hargašová s manželom Miroslavom Lajčákom.

Vysokú spoločenskú úroveň Plesu v opere garantuje Čestný plesový výbor, ktorého členmi sú riaditeľ Opery SND Oliver Dohnányi, operný spevák Peter Dvorský, generálny riaditeľ DaimlerChrysler Automotive Andrej Glatz, riaditeľka SND Silvia Hroncová, herec Martin Huba, generálny riaditeľ spoločnosti Orange Slovensko Pavol Lančarič, neurológ Pavel Traubner, operná speváčka Ľubica Vargicová a herečka Emília Vášáryová.

Réžie VIII. plesu v opere sa ujal choreograf Ján Ďurovčík. Približne šesťsto osobností kultúrneho, spoločenského, hospodárskeho a politického života budú do skorých ranných hodín zabávať domáci aj zahraniční interpreti. Predstavia sa speváčky Sisa Sklovská a Ilona Csáková, spevák Pavol Hammel s legendárnou kapelou Prúdy, česká skupina Olympic a David Koller s kapelou. Do tanca bude hrať tiež Orchester Boom Band a Zlaté husle. Posledný valčík odznie o tretej hodine ráno.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu