Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Paroubková: Za fotografie žiadala milión korún

Manželia Paroubkovci. Zobraziť galériu (2)
Manželia Paroubkovci. (Zdroj: Nový Čas)

PRAHA/BRATISLAVA - Toto už hádam ani nemyslí vážne! Petra Paroubková (34) po incidente pred piešťanským hotelom, kde sa pokúšala zmocniť záberov fotografa z Nového Času, prostredníctvom právnika upozornila, že po zverejnení fotografií bude žiadať jeden milión korún.

Tie chce dať na charitu. Presne v tom istom čase sa však nechala fotografovať pre české médiá. A tieto fotografie jej už neprekážajú.

V stredu krátko po piatej hodine popoludní fotograf Nového Času zachytil manželov Paroubkovcov na prechádzke pred piešťanským hotelom, kde trávili medové dni. Predsedu ČSSD to nijako nevykoľajilo, no jeho mladá polovička sa za novinárom rozbehla a snažila sa o to, aby nevinné zábery vymazal. On však odmietol. Novému Času sa krátko po incidente ozval právny zástupca Petry Paroubkovej Jiří Vyvadil. „Dôrazne vás upozorňujem, že pani Paroubková nesúhlasí s uverejnením týchto fotografií, keďže nie je verejnou osobou,“ píše v stanovisku advokát.

V prípade nerešpektovania požiadavky chce od vydavateľstva jeden milión korún. Takmer rovnaké zábery však včera priniesli aj české médiá. Spokojný a šťastný párik fotoreportérom s radosťou pózoval, o čom svedčia vysmiate tváre novomanželov. Od nich už Paroubková žiadne peniaze nežiada. K včerajšiemu článku v Novom Čase sa vyjadril aj Jiří Paroubek.

„Tvrdenie, že prišlo k potýčke s bulvárnym fotografom v snahe zabrániť zverejneniu miesta nášho pobytu, sa nezakladá na pravde,“ uviedol vo vyhlásení Paroubek. Čo bolo teda snahou pani Paroubkovej zatiaľ vie iba ona sama.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu