Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Paroubková zaútočila na nášho fotografa!

Fotografiami zamilovaného párika chcel Nový Čas ukázať ich záľubu v slovenských kúpeľoch. Zobraziť galériu (5)
Fotografiami zamilovaného párika chcel Nový Čas ukázať ich záľubu v slovenských kúpeľoch. (Zdroj: Nový Čas)

PIEŠŤANY - Čerstvá manželka predsedu ČSSD si ešte stále nezvykla na popularitu. Petra Paroubková (34) pred hotelom v Piešťanoch napadla novinára Nového Času.

A to len preto, že ich s manželom fotil na prechádzke. Pokúšala sa mu vytrhnúť fotoaparát a dokonca sa chcela zmocniť aj jeho peňaženky. Jiří Paroubek (55) celý incident sledoval z diaľky a nepostavil sa na stranu manželky ani fotografa. Čo sa vlastne stalo?

Svadobná cesta českého expremiéra na Slovensku pokračuje. Po niekoľkých dňoch v bardejovských kúpeľoch sa novomanželia Petra a Jiří Paroubkovci rozhodli zmeniť vzduch. Zamierili do luxusného 5-hviezdičkového hotela Thermia Palace v Piešťanoch. Pred týmto zariadením však Nitrianka Petra stratila nad sebou kontrolu a zaútočila na fotografa Nového Času. Ten ich fotil počas prechádzky pred hotelom.

Jiří Paroubek si ho všimol. "Bol úplne pokojný, dokonca sa usmieval. Len na mňa upozornil manželku," opísal začiatok incidentu fotograf. O chvíľu však už počul za sebou rýchle kroky. "Stůjte! Tohle nemůžete!" začala po česky vykrikovať rodená Slovenka. Pristúpila k fotografovi a začala sa naťahovať za fotoaparátom. Chytila však iba jeho remeň a snažila sa dostať k záberom. Žiadala nevinné fotografie zmazať. "Držala ho a nechcela ho pustiť. Musel som jej remeň vytrhnúť, lebo inak by sme tam stáli doteraz," opisuje nepríjemné momenty novinár. Paroubková sa však nevzdávala. Začala sa vyhrážať privolaním SBS služby i polície, s čím fotograf nemal žiadny problém.

Petra chcela silou-mocou odhaliť novinárovu totožnosť. Siahla preto do jeho vrecka, kde mal peňaženku s dokladmi. Našťastie sa k nim nedostala. A ako sa zachoval Jiří Paroubek? "Bolo mu to celé ukradnuté. Stál asi dvadsať metrov od nás a celé divadielko sledoval bez slov," uviedol reportér.

UŽÍVAJÚ SI LUXUS

Hotel Thermia Palace ponúka takmer sto luxusných klimatizovaných izieb a 15 apartmánov. Sú vybavené televízorom s plochou obrazovkou, pripojením na internet, trezorom, dvoma telefónmi, minibarom, čajovým a kávovým servisom. V de luxe izbách si hostia nájdu darček, dennú tlač a každý večer ich bude čakať odostlaná posteľ. Štvordňový pobyt manželov Paroubkovcov v tomto luxuse mohol podľa zistení Nového Času stáť približne 25 000 korún.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu