Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Víkend Paroubkovcov: Novomanželia relaxovali, Zuzana „venčila“ psíka

Český politik a slovenská prekladateľka vyzerajú na svadobnej ceste spokojne. Zobraziť galériu (14)
Český politik a slovenská prekladateľka vyzerajú na svadobnej ceste spokojne. (Zdroj: Nový Čas)

PRAHA - Medové týždne si predseda ČSSD Jiří Paroubek (55) užíva s manželkou Petrou (34) v Bardejove. Naopak, jeho exmanželka Zuzana (40) bola doma - varila, prala a farbila si vlasy. Novinárom dokonca prezradila, kam český expremiér zobral na svadobnú cestu ju.

Luxusné ubytovanie, husacie hody, ale najmä oddych. Tak vyzerá pobyt českého prominentného páru na Slovensku. Paroubek je však ženatý už druhý raz. Ako prežil prvú svadobnú cestu? „My sme boli na svadobnej ceste v pražskej zoo. Vlastne to ani neboli medové týždne, lebo vtedy nebolo peňazí nazvyš,“ netajila skromné pomery Zuzana Paroubková.

Jej exmanžel Jiří si to zrejme teraz vynahradí. S prekladateľkou z Nitry trávi celý týždeň v Bardejovských kúpeľoch, ktoré ponúkajú liečebné procedúry, soľnú jaskyňu i športové aktivity. A ako si to užívajú? „To si necháme pre seba,“ tajila Petra. Kým novomanželia relaxujú, Zuzana Paroubková je doma v Prahe. „Dnes si farbím vlasy, robím si melír. Budem variť šunkové fliačky, na ktoré mám chuť, a tiež periem,“ prezradila. Nezabudla ísť na prechádzku s jazvečíkom Andym.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu