Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Hablovičová vs. Judínyová: Vojna v Smotánke

Lucia po piatich rokoch končí v Smotánke, údajne kvôli Erike. Zobraziť galériu (2)
Lucia po piatich rokoch končí v Smotánke, údajne kvôli Erike.

BRATISLAVA - V čase, keď markizácka Smotánka láme rekordy sledovanosti, odchádza jej dramaturgička Lucia Hablovičová (29). V zákulisí sa hovorí o vojne s moderátorkou Erikou Judínyovou (36).

Navonok spokojnosť so skvelou sledovanostou, no v zákulisí to vrie! Markizácka Smotánka minulý víkend dosiahla svoj rekord, keď si ju zaplo 900-tisíc divákov. Zároveň však prišla o dramaturgičku Luciu Hablovičovú. Tá dala po piatich rokoch výpoveď a z televízie úplne odchádza. „Rozhodla som sa odísť z niekoľkých dôvodov. Najdôležitejší bol ten, že som sa nestotožnila so smerovaním relácie,“ povedala Hablovičová. „Mala som pocit, že sa bulvár dá robiť aj inak, slušnou a ľahkou formou. Rozišli sa nám názory s moderátorkou,“ pokračuje bývalá dramaturgička.

Hoci používa diplomatické slová, v zákulisí Markízy sa otvorene hovorí o jej vojne s moderátorkou Smotánky Erikou Judínyovou. „Hablovičová v poslednom čase nevedela s Judínyovou vyjsť. Často medzi nimi dochádzalo ku kolíziám pre zásahy do scenára, zo zostrihanej relácie sa vyhadzovali hotové zábery,“ prezradil nám zdroj z televízie.

Hablovičová mala Judínyovú obviňovať, že do relácie pretláča svojich ľudí a svoje osobné záujmy. „So smerovaním Smotánky som spokojná, o čom svedčia výsledky sledovanosti,“ stojí si za svojím Judínyová. Ich osobné nezhody zatiaľ komentovať odmieta.



ČÍTAJTE V NOVOM VYDANÍ TÝŽDENNÍKA NOVÝ ČAS ĽUDIA

 

Hablovičová vs. Judínyová: Vojna
Zobraziť galériu (2)
Viac o vojne v markizáckej Smotánke si prečítate v aktuálnom vydaní Nového Času Ľudia!
  

NOVÝ ČAS ĽUDIA už dnes v predaji!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu