Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Cher a jej dcéra: Vianočné zmierenie

Cher a Chastity sa spolu vybrali na vianočné nákupy po losangeleských obchodoch. Zobraziť galériu (2)
Cher a Chastity sa spolu vybrali na vianočné nákupy po losangeleských obchodoch. (Zdroj: keystone)

L. A. - Matka-dcéra, napriek tomu však asi neexistujú rozdielnejšie protiklady. Cher (61) si svoje telo udržiava vo forme nespočetnými plastickými operáciami, ale i pravidelným cvičením. Jej dcéra Chastity (38) na fyzickú krásu úplne kašle. Obe si však k sebe konečne našli cestu.

Odlišné životné štýly ich dlho rozdeľovali, nedokázali sa navzájom pochopiť. Cher bojuje zubami-nechtami s časom a starnutím. Aj keď na jej tele už nie je vari ani jediné miestečko, ktoré by neupravili ruky plastických chirurgov, na svoj vek vyzerá pomerne atraktívne aj vďaka dobrej kondičke a elegantnému štýlu obliekania.

Naopak, dcéra Chastity po nej, zdá sa, nezdedila nič. Zdravý životný štýl a móda jej veľa nehovoria. Nosí len to, v čom sa cíti pohodlne, a záujem pánov, ktorý tak teší jej matku, je jej vďaka lesbickej orientácii úplne ukradnutý.

Predtým bolo medzi nimi veľa nezhôd, teraz však našli k sebe opäť cestu. Na vianočných nákupoch sa spoločne smiali a boli šťastné. „Snažím sa schudnúť a mama je z toho nadšená,“ priznáva natešene Chastity.

Cher a jej dcéra:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: keystone)
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu