Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Lenka Šoóšová: V mraze a naostro!

Lenka Šoóšová Zobraziť galériu (2)
Lenka Šoóšová

BRATISLAVA - Známe ženy slovenského šoubiznisu nedávno nafotili exkluzívny kalendár v luxusných šatách od popredných módnych návrhárov.

Niektoré krásky si však kvôli foteniu poriadne vytrpeli. Markizácka moderátorka Lenka Šoóšová (30) musela napríklad pózovať v mraze bez spodnej bielizne.

Pre krásu sa trpí a Lenka by o tom vedela rozprávať. Kvôli foteniu nového kalendára musela totiž niekoľko hodín pózovať s odhaleným chrbtom a rukami na terase najluxusnejšieho bratislavského hotela.

„Boli asi mínus dva stupne. Celá som sa triasla. Myslela som si, že hneď potom ochoriem,“ hovorí Lenka, ktorá pod šatami od návrhárky Hany Převrátilovej nemala dokonca ani spodnú bielizeň. „Pod tie šaty sa to nehodí, keďže siahajú až pod kríže. Aj keď boli úžasné, chce to veľkú odvahu dať si ich na ples,“ vysvetľuje príležitostná modelka, ktorej sa však v podstate splnil sen. Mala totiž na sebe šaty, ktoré v detstve veľmi obdivovala. „Také niečo som videla vo filme Jamesa Bonda a veľmi sa mi páčili. Sú skutočne krásne.“

ČÍTAJTE V NOVOM VYDANÍ NOVÉHO ČASU ĽUDIA

 

Lenka Šoóšová: V mraze
Zobraziť galériu (2)
Ďalšie exkluzívne fotografie celebrít nájdete v najnovšom čísle týždenníka Nový Čas Ľudia.
   

NOVÝ ČAS ĽUDIA už dnes v predaji!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu