Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Anjelica Houston zmlátila Jacka Nicholsona

Zobraziť galériu (10)

LOS ANGELES – Herečka Anjelica Houston dokáže poriadne zmlátiť aj chlapa. Svoje o tom vie jej kolega a bývalý dlhoročný partner Jack Nicholson. Hviezda filmu Rodina Addamsovcov z neho totiž takmer vymlátila dušu. Stalo sa to v čase, keď spolu žili a Jack Anjelice oznámil, že čaká dieťa s inou.

„Vedel som, že dieťa je v mojom živote veľký prínos, ale práve som mal úžasný vzťah s Anjelicou. Bolo to také skvelé, ako len mohlo byť. Ja som jej hneď povedal, čo sa deje a ona sa rozhodla. Jej prvá odpoveď bola: ´Musíš byť tej žene oporou.´ A druhá odpoveď bola, že prišla do mojej práce a vymlátila zo mňa dušu. Hovorím vám, naozaj ma zmlátila. Anjelica vie udrieť päsťou!“ povedal sedemdesiatročný hollywoodsky herec. S Houstonovou žil 17 rokov do roku 1990, keď počal dieťa s inou kolegyňou Rebeckou Broussardovou.

Dnes už večný sukničkár svoju neskrotnú vášeň pre ženy neskrýva. „Som poriadny šibal! Nepopieram to. Mám sa rád. Vyrástol som v salóne krásy, ktorý viedla moja rodina, takže som zvyknutý byť neustále medzi ženami. Dávam prednosť ich spoločnosti. Bol som hýčkaný a rozmaznávaný už v mladosti,“ tvrdí Jack.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu