Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Zlatica Puškárová v Susedoch: Z moderátorov robia hercov

Tak toto je skutočný úlet, diváci sa majú na čo tešiť...
Tak toto je skutočný úlet, diváci sa majú na čo tešiť...

BRATISLAVA - Markíza si sama ničí imidž svojich serióznych moderátorov. Po Marianne Ďurianovej (30) do hereckého kostýmu navliekla politickú moderátorku a redaktorku Zlaticu Puškárovú (30). Tá sa už dnes objaví v bláznivom sitkome Susedia. O čo tej Markíze ide?

Markizácki moderátori nadarmo úzkostlivo dbajú o svoj seriózny imidž, keď ich vlastný zamestnávateľ posiela do netypických situácií. Moderátorka hlavného spravodajstva Marianna Ďurianová (30) sa onedlho objaví v seriáli Ordinácia v ružovej záhrade, Patrik Švajda sa vykrúca v Mexiku na tanečnej súťaži a v Bailande sme nazreli pod sukňu Ďurianovej aj Puškárovej.

Zlatica najnovšie padla za obeť Susedom, ktorú na hranie v seriáli Susedia zlanárili samotní tvorcovia sitkomu. „Oslovil ma Andy Kraus, či si tam nechcem zahrať postavu pani Skotnickej. Bola to veľmi milá recesia a nebrala som to ako vážny pokus o to, stať sa herečkou,“ vysvetľuje Zlatica.

Susedia sa svojej príležitosti chopili na sto percent a plavovlasú moderátorku navliekli do čiernej parochne, na účet jej pripísali päť detí a poslali ju za Lászlóom žobroniť, aby sa ich ujal. Nemá Markíza obavu, že jej ťahači stratia vďaka týmto úletom kredit? „Aj moderátori a redaktori spravodajských relácií vedia ukázať, že majú zmysel pre humor a diváci často uvítajú, že ich môžu vidieť aj v iných, voľnejších formátoch,“ myslí si hovorkyňa Markízy Oľga Dúbravská.

Za takúto zábavu je aj samotná Zlatica, ktorá svojím účinkovaním potešila najmä svoju neter. „Neterka mi stále vyčíta, prečo moderujem nezaujímavé relácie a nejdem radšej do Susedov, ktorých ona miluje,“ smeje sa Zlatica, ktorá sa kritiky svojho hereckého výkonu zjavne neobáva.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu