Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Nevera po slovensky: kto a s kým?

Honzík Novotný a Marianna Ďurianová. Zobraziť galériu (6)
Honzík Novotný a Marianna Ďurianová.

BRATISLAVA - Jednu z posledných nevier v slovenskom šou biznise má na rováši Peter Cmorik (27), bývalá jednotka SuperStar.

O tom, či jeho vzťah so slovenskou športovou strelkyňou prežije fotografie, na ktorých sa objíma s inou ženou, zatiaľ nie je rozhodnuté. S neverou aj tým, čo po nej nasledovalo, sa však tento rok borili aj ďalšie páry. Ďurianová, Skrúcaný, Nikodým a ďalší. Ako dopadli? Ktorá dvojica neveru prežila a ktorá nie?

MARIANNA ĎURIANOVÁ (30)

ROZCHOD

- Jej exmilenec a mníchovský podnikateľ Jan Novotný (30) uštedril moderátorke v lete v Slovinsku poriadny úder. Za fotografie, na ktorých objíma herečku Luciu Molnárovú, draho zaplatil. Kajal sa dokonca verejne v médiách. Marianna sa k nemu síce načas vrátila, ich vzťah sa však nedávno napokon rozpadol.

Nevera po slovensky: kto
Zobraziť galériu (6)

MAROŠ KRAMÁR (48)

STÁLE SPOLU
- Pred štyrmi týždňami ho český bulvár nachytal, ako trávi pražský večer v spoločnosti kolegyne - mladej brunetky, a neskoro v noci si ju dokonca vedie domov. Herec tvrdil, že je jeho susedka. Jeho manželka Nataša Nikitinová akúkoľvek krízu v ich vzťahu poprela a o dva dni neskôr oznámila, že čakajú tretie dieťa.


Nevera po slovensky: kto
Zobraziť galériu (6)

ŠTEFAN SKRÚCANÝ (47)

ROZVOD
- Hercovi v roku 2005 učarovala mladá Miss Spiša Dominika Lukáčová (22). Obaja svoj vzťah popierali a tvrdili, že sú len priateľmi. Zatĺkať prestali vtedy, keď ich Nový Čas v auguste pristihol, ako v Tatrách strávili spolu tri dni. Po tomto odhalení sa Zuzana Tlučková (45) rozhodla podať žiadosť o rozvod.


Nevera po slovensky: kto
Zobraziť galériu (6)

MIŇO URBANÍK (37)

ROZVOD
- Už dlhší čas sa šuškalo, že moderátor rádia Hey zahýba svojej úspešnej manželke a novinárke Evite. Nedávno sa reči potvrdili. Ukázalo sa, že Miňo má 20-ročnú frajerku. Keďže sa všetko prevalilo, definitívne zdupkal k milenke a bývalú dvojicu teraz pravdepodobne čaká rozvodové konanie.


Nevera po slovensky: kto
Zobraziť galériu (6)

MARTIN NIKODÝM (36)

ROZVOD
- Jeho manželstvo s Michaelou Nikodýmovou (28) sa 2. mája skončilo rozvodom. Hoci oficiálnou príčinou konca vzťahu nebola Nikodýmova milenka Zuzana (28), s ktorou sa poznajú už vyše roka, fakt je, že dvojica už spolu býva v Nikodýmovej luxusnej vilke na Devíne. Moderátor svoju priateľku predstavil už aj svojim deťom.


Nevera po slovensky: kto
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Nový Čas)

PETER CMORIK (27)

?
- Najčerstvejší v zozname neverníkov je víťaz druhej SuperStar Peter Cmorik. Nedávno ho médiá pristihli, ako sa bozkáva s herečkou Miroslavou Partlovou (22). Jeho oficiálna partnerka Danka Barteková (23) zatiaľ stále čaká na jeho vysvetlenie, keďže odcestoval na vystúpenie do Brazílie.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu