Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Dočekalovci vs. Pavol Rusko: Vojna o milióny!

14. 11. 2007, Bratislava, Centrum 14.48 hod.: Žiaden útek do zahraničia! David Dočekal trávi tieto dni s manželkou Anetou v Bratislave. Zobraziť galériu (20)
14. 11. 2007, Bratislava, Centrum 14.48 hod.: Žiaden útek do zahraničia! David Dočekal trávi tieto dni s manželkou Anetou v Bratislave. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Bývalý šéf najsilnejšej televízie Pavol Rusko (44) a manžel moderátorky Anety Pariškovej (34) David Dočekal (30) si v týchto dňoch nevedia prísť na meno!

Obaja si začali rovno cez médiá vybavovať staré spory. Podľa informácií Nového Času je kameňom úrazu nevyriešená otázka takmer 90-ich miliónov korún a tiež luxusného auta. Kým Rusko zatiaľ oficiálne mlčí, Dočekal hovorí o konci spoločného priateľstva...

Všetko sa začalo „nevinne“. Hádku medzi oboma mužmi, ktorých okrem vzťahu s Anetou spájal v minulosti aj spoločný biznis, vyprovokoval spor o auto. Volvo v hodnote milión 300-tisíc korún malo byť totiž po skončení lízingu prepísané na Dočekalovo meno protiprávne. Neskôr sa však veci začali nabaľovať, až sa objavili špekulácie o takmer 100 miliónoch korún, ktoré sa v spoločnom biznise kdesi stratili. Čech David Dočekal, manžel obľúbenej moderátorky, figuroval do vlaňajška podľa Obchodného registra Slovenskej republiky v troch firmách. V súčasnosti nie je zaznamenaný v žiadnej.

V súvislosti s oboma mužmi sa postupne začalo skloňovať aj trestné oznámenie. „O žiadnom neviem,“ povedal David Dočekal Novému Času asi pred troma týždňami, keď sme sa o celú vec začali zaujímať. „V súčasnom štádiu preverovania to nechcem potvrdiť ani vyvrátiť,“ tvrdí Pavol Rusko, ktorý mal podľa informácií Nového Času celé vyšetrovanie vo veci iniciovať. Veci pred súd je však v týchto dňoch odhodlaný pohnať už aj Dočekal.

Manžel tehotnej moderátorky je z celej situácie znechutený: „Nečakal som, že po rokoch priateľstva a spolupráce sa Paľo ku mne takto zachová! Dopadol som ako mnohí predo mnou, ktorí mu verili...!“ Dočekal tiež vyvracia dohady o tom, že pred Ruskom sa ukryl do Česka. Podľa zistení Nového Času strávil včerajšie ráno aj celý deň po boku manželky na Slovensku. K vyjadreniam ohľadom sporu s Ruskom je však opatrnejší aj on: „Budem to riešiť iba právnou cestou ako slušný človek.“

Dočekalovci vs. Pavol Rusko:
Zobraziť galériu (20)


Pavol Rusko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu