Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Britney Spears: Som prekliata!

Britney je presvedčená, že na ňu niekto zoslal kliatbu. Zobraziť galériu (16)
Britney je presvedčená, že na ňu niekto zoslal kliatbu.

LOS ANGELES – Toľko smoly v živote jedného človeka nie je len tak, zamyslela sa Britney Spears a vyrukovala s myšlienkou, že ju niekto musel „zaručene prekliať“.

Prišla o deti, prešla súdnym procesom za testy na drogy, na súde sa stále zodpovedá za jazdu pod vplyvom alkoholu a z niekoľkých ďalších priestupkov a jej "comeback" pri odovzdávaní MTV Video Music Awards prijali fanúšikovia iba veľmi vlažne. Vzhľadom k tomu, že podľa nej za všetko môže kliatba, spojila sa s mágmi a čarodejníkmi a plánuje sa jej zbaviť pomocou havraních pier, štvorlístkov, sviečok a rôznych zaklínadiel.

„Aby si zaistila návrat na špičku, potrebuje sa kliatby zbaviť. Už si zaobstarala vranie pierko a neustále pri sebe nosí štvorlístok, ktorý jej má priniesť šťastie späť. Potrebuje odbúrať smolu, ktorá ju sprevádza posledné mesiace,“ citoval americký magazín OK! blízku priateľku Britney. „Kľudne si zaobstarám trebárs aj mačaciu labku, pokiaľ tak od seba odženiem kliatbu, ktorú na mňa niekto zoslal,“ vtipkuje sama speváčka.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu