Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Britney ide na plastiku za milióny korún

Britney Spears Zobraziť galériu (17)
Britney Spears (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Speváčka Britney Spears priznala, že sa chystá svoje telo skrášliť na stole plastického chirurga. Nedokonalosti a stopy po dvoch tehotenstvách by jej mali vyhladiť v prepočte za tri milióny korún.

Presne toľko investuje do zdokonalenia svojej postavy. Speváčka sa rozhodla pre radikálny chirurgický krok po vlne kritiky, ktorá ju zasypala, keď svoje telo ukázala na odovzdávaní hudobných cien VMA a vo videoklipe k novému singlu.

„Britney si vytrhla z časopisov obrázky dokonalých partií tela, ktoré by chcela. Keď vidí toľko svojich fotografií v časopisoch, je pre ňu nemožné nepreskúmať každučký detail svojho tela. Je si svojím telom neistá, pretože sa tak veľmi zmenilo od čias, kedy je matkou. Povedala, že podnikne čokoľvek, aby sa dostala do najlepšej formy, aj keby jej k tomu mala pomôcť plastická chirurgia,“ prezradila na Britney jej kamarátka.

Podľa zdrojov blízkych Spearsovej plánuje speváčka liposukciu za zhruba 300-tisíc korún, vylepšenie poprsia za 450-tisíc korún, nový nos za 300-tisíc korún, odsatie tuku z brucha za 560-tisíc korún a chemický peeling za 190-tisíc korún, zvyšok peňazí minie za konzultácie, trenérov a poradcu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu