Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Rihanna: Médiá ma nezložia, nie som Britney

Rihanna Zobraziť galériu (14)
Rihanna (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Súčasná najväčšia hviezda r'n'b Rihanna súcití s Britney Spears a Amy Winehouse, ktoré sa zmietajú v problémoch, no zároveň dodáva, že je príliš silná, aby dopadla rovnako.

Mladá speváčka verí, že nikdy nebude musieť podstúpiť odvykaciu liečbu od drog a alkoholu. Stres je jej priateľom a potrebuje ho ku každodennému životu.

Rihanna, devätnásťročná rodáčka z Barbadosu, zaujala už svojím prvým singlom Pon de replay (2005). Úspech zožal aj debutový album Music of the Sun, ktorý vyšiel v auguste 2005. V apríli 2006 vydala druhý album A Girl Like Me s hitmi S.O.S, Unfaithful a Break it off (duet so Seanom Paulom). V júni tohto roku vyšiel už jej tretí album Good Girl Gone Bad, ktorý sa uviedol singlom Umbrella (s raperom Jay-Z) a niekoľko týždňov sa držal na prvých priečkach hitparád na celom svete.

Na MTV Video Music Awards si cenu za najlepší videoklip roka 2007 z Las Vegas odniesla práve Rihanna. Jej hit Umbrella prevalcoval skladby takých stálic ako Beyoncé Knowles alebo Justin Timberlake.

V súčasnosti boduje so singlom Shut Up And Drive, ku ktorému sa videoklip nakrúcal v Prahe. Utajený projekt sledovalo len niekoľko vybraných fotografov z amerických médií. Klip paradoxne nenakrúcali v známych pražských zákutiach, ale na jednom pražskom vrakovisku. Na jeseň pre svojich fanúšikov pripravila novinku Don't Stop the Music. Videoklip k skladbe Shut Up And Drive nakrúcala v Prahe.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu