Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Lucia Olešová: Nie som Ďurianovej sokyňa!

Hoci Lucia so spevom neuspela, svojou krásou zaujala aj Honzíka Novotného. Zobraziť galériu (2)
Hoci Lucia so spevom neuspela, svojou krásou zaujala aj Honzíka Novotného.

BRATISLAVA - Luciinu „kariéru“ v SuperStar odštartoval teplý bonz jej babičky o tom, ako ju jej súrodenci nachytali v posteli s Honzíkom Novotným. Aj keď všetko poprela, odvtedy sa to so sexi brunetkou viezlo! Niekoľko dní po vypadnutí sa rozhodla prehovoriť o všetkom.

Lucia Olešová (19) po prvýkrát v šokujúcej spovedi pre týždenník Život otvorene popisuje vzťah k vlastnej mame, ktorá jej želala, aby stratila hlas a nemohla nikdy spievať!

Babičkin teplý „bonz“ o tom, ako vás súrodenci nachytali v posteli s Janom Novotným, bol iba pomstou?

- Babička o mne nič nevie, nežije tu s nami. Týmito výrokmi mi chceli len uškodiť. Mám ja, naopak, brať vážne to, čo povedali oni mne? Ktosi sa mojej matky pýtal, či pozerá SuperStar. Povedala, že nie, ale teraz, keď Lucia vypadla, bude. Takto mi „fandí“!

Takže nie ste Ďurianovej sokyňa?

- S Janom sme iba kamaráti. Nie som ani Mariannina, ani Luciina (Molnárová) sokyňa a nikdy som na ňu nezazerala. Veď sme sa spolu fotili.

Babička vám vyčítala aj trojmiliónové auto. Údajne sa vás spýtala: Za toto si zapredala mamu?

- Opakujem, babička, ktorá ma údajne zbožňuje, o mne od chvíle, keď mi vynadala do kuriev, nič nevie. Ak, tak len sprostredkovane. Jaguára som dostala od otca na Vianoce a ani omylom nestál tri milióny.

Mama s babičkou vám zrejme nevedia odpustiť, že ste sa v súdnom procese, v ktorom išlo o zverenie detí do opatery jedného z rodičov, postavili na otcovu stranu.

- Na súde som bola maximálne objektívna a nestranná. Na základe všetkého zverili deti do otcovej opatery. Uňho sú lepšie predpoklady na ich výchovu. Nielen finančné, ale predovšetkým domáca pohoda, ktorá tu teraz vládne. Ja chcem len jediné: aby moji súrodenci vyrastali v pokojnej rodinnej atmosfére bez hádok a hysterických výstupov. Nič viac a nič menej. Moja matka deti používala iba ako nástroj na vydieranie otca. Keď od nej prídu, sú ako vymenené. Vždy na deti kašľala a kašle na ne do dnešného dňa. Keď sú u nás, ani len nezavolá, či je všetko v poriadku, ako sa majú. Ja som dôkaz toho, aká v skutočnosti je. Čo ak raz Alex vysloví svoj názor, ktorý sa nebude zhodovať s matkiným, otočí sa mu chrbtom tak ako mne? Preto som aj ja na súde bojovala za to, aby mohli byť deti s otcom a so mnou, lebo som všetko rýchlo pochopila.



ČÍTAJTE V NOVOMVYDANÍ TÝŽDENNÍKA ŽIVOT

 

Lucia Olešová: Nie som
Zobraziť galériu (2)
Šokujúcu spoveď exsemifinalistky Lucie Olešovej čítajte už v najnovšom čísle týždenníka Život.
  

ŽIVOT už dnes v predaji na celom Slovensku!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu