Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Hrbatý po rozchode: Strieda blondíny!

Dvojica sa počas celého priameho prenosu výborne zabávala.
Dvojica sa počas celého priameho prenosu výborne zabávala.

BRATISLAVA - Blondínu vymenil za blondínu! Smútok po rozchode zaháňa Dominik Hrbatý s redaktorkou TA 3.

Daviscupový reprezentant Dominik Hrbatý (29) po rozchode s dlhoročnou priateľkou Martinou Štofaníkovou (27) v nedeľu večer prišiel na finálový večer SuperStar 3 po boku s redaktorkou televízie TA 3 Alexandrou Baljajevovou (27). Ako sa zdá, tenista vie, s kým zahnať smútok z rozchodu!

Hrbatému stroskotal vzťah začiatkom septembra, keď sa s ním priateľka Martina po päť a pol roku rozišla prostredníctvom esemesky. Za dôvodom ich rozchodu mal podľa prvých informácií stáť milionár Boris Kollár, s ktorým sa kráska ukázala na niekoľkých spoločenských akciách. Hrbatý však už viac nesmúti. Minulý týždeň úspešný tenista strávil večer v centre Bratislavy v bare s neznámou plavovláskou. A už v nedeľu večer sa vybral na priamy prenos SuperStar spolu s inou blondínkou, tentoraz vcelku známou. S redaktorkou televízie TA 3 Alexandrou Beljajevovou (27) sa Dominik vraj pozná niekoľko rokov.

„Zoznámili sme sa pri tenise, keďže som ho kedysi aktívne hrávala,“ prezradila Beljajevová. „Čo mám na to povedať? To je súkromná vec. Ja som nikdy svoje vzťahy nemedializoval a ani to nemienim robiť,“ zareagoval Hrbatý, keď sa ho Nový Čas spýtal, či ho s redaktorkou spája niečo viac. „Vzhľadom na to, že sme kamaráti, otázku nášho vzťahu sme nikdy neriešili,“ rovnako zatĺkala akýkoľvek bližší vzťah sympatická blondínka.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu