Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Rosenberg sa s manželkou vykašľal na syna

Ešte v auguste sa manželia Rosenbergovci šťastne usmievali nad synom Forrestom. Zobraziť galériu (11)
Ešte v auguste sa manželia Rosenbergovci šťastne usmievali nad synom Forrestom.

PRAHA – Potvrdené! Kráľ českého porna Robert Rosenberg (32), jeho žena Jeannette (25) a ich spoločník Martin Patzelt čelia obvineniu z obchodovania s ľuďmi! A to nie je všetko. Skupinka sa mala dopustiť aj lúpeže!

To, že manželia čelia vážnym obvineniam, potvrdila štátna zástupkyňa Hana Vrbová. „Môj klient sa cíti nevinný,“ povedal Rosenbergov advokát. Do väzby musela ísť aj čerstvá matka, ktorú odtrhli od dvojmesačného syna a strčili ho do dojčenského ústavu. „Väzba je nutná najmä kvôli neovplyvňovaniu svedkov,“ vysvetlila žalobkyňa.

Je to neuveriteľné, ale Jeannette neurobila nič preto, aby syna mohla dojčiť alebo ho vidieť! „Nebol podaný žiadny návrh na upravenie styku s dieťaťom. Okrem rozhodnutia o jeho umiestnení v dojčenskom ústave,“ povedal sudca Michal Holub. Matka nepodala ani návrh, aby sa o jej syna postarala rodina. „Keď ju zatkli, volala našim, nech prídu do Prahy, že je to nutné,“ prezradil Jeannettin brat David.

Rodičia a prarodičia napokon do hlavného mesta aj prišli. Dôvod však bol celkom iný. O šesť psov Roberta a Jeannette sa predsa musí niekto postarať!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu