Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Krádež v SuperStar!? Jozef Rakyta prišiel o bundu za 3500 Sk

Na túto svoju bundu môže Joyo už iba spomínať. Zobraziť galériu (2)
Na túto svoju bundu môže Joyo už iba spomínať. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Spevácka megašou SuperStar má svoj prvý škandál so zmiznutou vecou! Exsemifinalistovi Jozefovi Joyovi Rakytovi (18) totiž ešte minulý týždeň zo zákulisia zmizla obľúbená športová bunda.

Kým on spieval, niekto ho s najväčšou pravdepodobnosťou okradol! A to aj napriek tomu, že zákulisie je strážené bezpečnostnou službou! Azda sa opakuje kauza Šindlerovej mobilu z prvej série SuperStar?

Po prvom priamom prenose SuperStar: Rozhodnutie prišiel Jožko Rakyta do zákulisia v dobrej nálade. V šou sa totiž udržal. Vzápätí však jeho radosť vystriedali šok a zdesenie. Zistil totiž, že mu zmizla jeho obľúbená športová bunda. „Bola dosť drahá, stála 3 500 korún,“ priznal Joyo, ktorému mala produkcia sľúbiť, že mu ukradnutú vec nahradí. Keďže hodnota zmiznutej veci nepresiahla výšku minimálnej mzdy (cca 8 000 Sk), Joyo nad podaním trestného oznámenia ani neuvažoval.

Bunda však zmizla zo zákulisia, ktoré stráži bezpečnostná služba a kam majú prístup len semifinalisti, štáb a upratovačky. „My neveríme, že mohlo niečo len tak zmiznúť. Ja tam mám pohodenú drahú tašku za 17-tisíc korún a nikto mi ju nevzal. Takže je čudné, že práve bunda za 3 500 korún zmizne,“ pochybuje o krádeži šéfka projektu Gabika Drobová.

„Mali sme však pohovory s upratovačkami aj ľuďmi zo štábu, ktorí do zákulisia majú prístup. A ak sa prevalí, že to naozaj niekto ukradol, tak z toho bude veľký problém,“ rázne dodala Drobová s tým, že ak sa bunda nenájde, Joyovi kúpia novú v rovnakej sume.

Krádež v SuperStar!? Jozef
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Nový Čas)

KAUZA ŠINDLEROVEJ MOBIL

Podobný prípad „strateného“ mobilu sa už v SuperStar riešil. Vo februári 2005 totiž Martine Šindlerovej (19) zmizol zo zákulisia mobilný telefón v hodnote 13-tisíc korún. Neskôr vyšlo najavo, že mobil mal jej spevácky kolega Peter Konček (22), ktorý však tvrdil, že ho našiel. Potom ho obvinili z trestného činu zatajovania veci a odsúdili na rok podmienečne.



Zoznam piesní, ktoré dnes chlapci odspievajú:

Tomáš Krak Eric Clapton: Tears In Heaven
Róbert Šimko Gladiator: Láska
Marcel Berky George Benson: Greatest Love Of All
Tomáš Buranovský Three Doors Down: Here Without You
Martin Konrád Green Day: Wake Me Up When September Ends
Filip Lenárth Desmod: Aby bolo jasné
Michal Chrenko Sting: Shape Of My Heart
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu