Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Charlize Theron je najsexi ženou roku 2007

Charlize Theron Zobraziť galériu (17)
Charlize Theron (Zdroj: ČTK)

LOS ANGELES - Držiteľka Oscara Charlize Theron je podľa časopisu Esquire "najsexi žijúcou ženou roka 2007". Časopis tento titul v minulosti udelil napríklad herečkám Jessice Biel, Angeline Jolie alebo Scarlett Johansson.

Vydanie, v ktorom sa Theron v exkluzívnom rozhovore predstaví čitateľom časopisu, sa v novinových stánkoch objaví 16. októbra. Theron sa s redaktorom rozprávala o tom, ako vyrastala na farme v Juhoafrickej republike, o svojich politických záujmoch a samozrejme o práci, vrátane najnovšieho filmu In the Valley of Elah. Mysteriózna dráma sa odohráva medzi americkými vojakmi, ktorí sa práve vrátili z Iraku. Rozhovorila sa však aj o svojom najneobľúbenejšom filme - akčnej kriminálke Falošná hra (2000).

"To bol zlý, zlý, zlý film, ale mohla som pracovať s Johnom Frankenheimerom. Neklamala som si - urobila som ho len preto," priznala. Tridsaťdvaročná Theron získala Oscara za stvárnenie sériovej vrahyne Aileen Wuornos v kriminálnej dráme režisérky Patty Jenkins Monštrum (2003). Na Oscara bola nominovaná aj v roku 2006 za účinkovanie v dráme Jej prípad (2005) režisérky Niki Caro.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu