Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Andrea Verešová už túži po druhom dieťatku

Ktovie, kedy za Andreou priletí druhý bocian a k Vanesske pribudne veľký braček. Zobraziť galériu (2)
Ktovie, kedy za Andreou priletí druhý bocian a k Vanesske pribudne veľký braček. (Zdroj: BLESK)

BRATISLAVA - Krásna modelka a hrdá mamička osemtýždňovej Vanessky Andrea Verešová (26) sa do materstva úplne zbláznila.

Len pár týždňov po narodení Vanessky hovorí o túžbe mať ďalšie dieťa. Bábätko, a ak by sa podarilo poriadneho chlapa v rodine, by vraj s radosťou privítal aj jej manžel Daniel Volopich (42).

Bývalá misska má doma dcérku a je pochopiteľné, že by si teraz želala chlapca. Túto túžbu vyjadrila v markizáckej relácii Reflex. Daniel, Andrein manžel, by sa vraj chlapovi v rodine veľmi potešil a konečne by sa mu splnil sen. Veď malá Vanesska, ktorú má český podnikateľ so slovenskou kráskou, je už jeho treťou dcérkou.

Šťastní manželia však rozhodne chcú minimálne ešte jedno dieťa, a aj keď Verešová mala pomerne ťažký pôrod, išla by do toho znova. „Musím povedať, že z pôrodu nemám žiadnu traumu. Bol to pre mňa práve naopak úžasný a krásny zážitok,“ hovorí modelka, ktorá nevylučuje, že sa ich rodina už onedlho rozrastie.

V súčasnosti vraj prežíva jedno z najkrajších období a verí, že by to bolo rovnako krásne aj pri druhom dieťatku. „Som rada a veľmi vďačná za to, že sa môj život ustálil. Mám rodinu, ktorá je pre mňa prioritou,“ uzavrela Andrea.

Andrea Verešová už túži
Zobraziť galériu (2)

Aj Christová "tiká"


Dieťatko so svojím priateľom Robom Beňom (44) by podľa medializovaných informácií chcela aj bývalá misska Ivana Christová (36). Ivana síce tvrdí, že na takéto vážne rozhodnutie ešte potrebuje čas, no zároveň Roba už neraz upozornila, že jej biologické hodiny sa idú zblázniť.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu