Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Juraj Bača: Vykašľal sa na Vyvolené

Juraj dúfa, že Vyvolené jeho vzťah k športu pochopia. Zobraziť galériu (4)
Juraj dúfa, že Vyvolené jeho vzťah k športu pochopia.

BRATISLAVA - Chce si v jojkárskej romantickej šou skutočne nájsť ženu svojho srdca? Momentálne to tak vôbec nevyzerá!

Sexi kajakár Juraj Bača (30) sa vykašľal na svoje potenciálne budúce nevesty a na desať dní odletel do Austrálie. Tam ho totiž čaká jeho najväčšia láska, ktorej venuje všetok svoj voľný čas. A kým on si užíva desaťtisíce kilometrov od domova, jeho urazené Vyvolené si liečia srdce v penzióne v Čiernej Vode.

Šou sa ešte ani poriadne nezačala a budúci ženích Juraj Bača (30) sťaby hľadal spôsoby, ako pred svojimi nevestami uniknúť. Možno chce byť vzácny, ale fakt je, že momentálne dal prednosť svojej večnej láske - vode - a odcestoval do ďalekej Austrálie. „Budem tu reprezentovať Slovensko na majstrovstvách sveta v pretekoch dračích lodí,“ prezradil vášnivý vodák. Po odchode z reprezentácie ho práve tento vodný šport tak zaujal, že si preteky v Austrálii nemohol dať ujsť. Aj na úkor toho, že sa na istý čas vzdiali od svojich Vyvolených.

„Pred podpisom zmluvy som mal nemenný kalendár podujatí, ktoré absolvujem. Šou sa podľa toho vopred nakrúcala,“ ospravedlňuje sa Bača. Juraj však na Vyvolené nezanevrel a je presvedčený, že ony jeho vrelý vzťah k športu pochopia. „Dámy určite ocenia reprezentačné povinnosti. Bez účasti nie sú tituly. Môžem byť len rád, že sa živím svojím koníčkom. Už teraz sa však teším na výrobu ďalšej časti, keď sa všetci stretneme,“ presvedčivo tvrdí budúci ženích.

Juraj vyhodil až tri

Nebol vôbec milosrdný! Jojkársky ženích Juraj Bača včera vyradil zo šou až tri dievčatá, ktoré mu príliš nesadli. Ako prvú si na paškál zobral vdovu Ivetu Kahábkovú (34) zo Zvolena. "Mám pocit, že sa stále menej usmievaš," tvrdil. Druhá vyletela Češka Martina Petrová (31) z Nesvád, ktorá vraj pôsobí príliš utiahnuto a stále sa kontroluje. O Bačovu priazeň prišla aj Linda Povinská (24), ktorá sa mu javila ako veľká sekera.

Juraj Bača: Vykašľal sa
Zobraziť galériu (4)
Juraj Bača: Vykašľal sa
Zobraziť galériu (4)
Juraj Bača: Vykašľal sa
Zobraziť galériu (4)
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu