Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Šou Vyvolená: Majú medzi sebou špiónku!

Jarmila hrala svoju úlohu dokonale. Zobraziť galériu (4)
Jarmila hrala svoju úlohu dokonale.

BRATISLAVA - To je teda poriadna kamufláž! Nový Čas zistil, že v jojkárskej romantickej šou Vyvolená, ktorá štartuje dnes večer, je nasadená aj špiónka.

Tej vôbec nejde o priazeň komárňanského sexidola Juraja Baču (30), ale o špehovanie ostatných dievčat. Paradoxne, o falošnej neveste nemal tušenia ani samotný Bača. Skúsenosti z reality show dokazujú, že tá skutočná realita sa často odohráva za objektívmi kamier. Kým pred divákmi súťažiace pripomínajú anjelikov, keď zhasnú svetlá, začína sa pravá šou... Na rad prídu ohováranie, výčitky, intrigyaj podrazy. Ako však zistiť, ktoré dievča sa pretvaruje, a je v skutočnosti úplne iné ako pred kamerou?

Autori jojkárskej romantickej šou sa rozhodli medzi krásky nasadiť aj jednu „falošnú“ súťažiacu. Televízia sa týmto spôsobom rozhodla odhaliť, čo sa deje, keď zhasnú kamery a dievčatám zmiznú nacvičené úsmevy. Podľa zistení Nového Času ide o 44-ročnú Bratislavčanku Jarmilu Hittnerovú, ktorá sa živí ako zboristka. Speváčka, ktorá účinkovala napríklad aj v muzikáli Hello, Dolly svoju rolu hrá dokonale - tvári sa, že aj ona, presne ako ostatné, sa skutočne uchádza o srdce žiadaného športovca.

„Jej úlohou bolo sledovať dianie mimo kamier, to, ako sa dievčatá správali a čo hovorili mimo záznamu,“ prezradila napokon hovorkyňa TV JOJ Táňa Tóthová. A za to všetko dostala Jarmila 20-tisícový honorár.

VYVOLENÁ V KOCKE

Termíny vysielania každý štvrtok o 21.00 hod. na TV JOJ
Finále 15. november
Víťazka vyhrá dovolenku za 200-tisíc Sk
plus polmiliónové veno
Ceny útechy dovolenka v Egypte
Počet súťažiacich 15
Vekový priemer 28 rokov
Najstaršia súťažiaca 44 rokov (Jarmila)
Najmladšie súťažiace 19 rokov (Zuzana, Júlia)
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu