Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Vyvolená Iveta Kahabková: Nedávno pochovala manžela!

Mladá vdova pred kamerami nevyzerá ako žena, ktorá nedávno stratila milovaného človeka.
Mladá vdova pred kamerami nevyzerá ako žena, ktorá nedávno stratila milovaného človeka.

BRATISLAVA - Len pred ôsmimi mesiacmi pochovala svojho manžela a už pred celým Slovenskom bojuje o priazeň ďalšieho muža!

Nad rozhodnutím Zvolenčanky Ivety Kahabkovej (34) prihlásiť sa do romantickej šou Vyvolená, mnohí krútia hlavou! Šokuje ich fakt, že tak krátko po tom, ako jej milovaný manžel zahynul pri ťažkej autonehode, si oblieka blýskavé róby, usmieva sa do kamier a flirtuje s Jurajom Bačom (30)!

Manžel Ivety Kahabkovej mal pred ôsmimi mesiacmi vážnu autohaváriu. S ťažkými zraneniami prežil, no po niekoľkých dňoch v nemocnici svoj boj o život prehral. Pre Ivetu a jej dcérku Lenku (14) to boli najťažšie chvíle v živote. „Veľmi ich miloval, bol rodinný typ, dokonca aj s ich dcérou bol na materskej práve on,“ spomína na nebohého Ivetinho manžela rodinná známa.

O to prekvapivejšie bolo, že len pár mesiacov po pohrebe muža sa mladá vdova prihlásila do romantickej šou, kde bojuje o srdce Juraja Baču. Za manžela tak nedržala smútok ani jediný rok. „Dievčatá ju za jej čin odsudzovali,“ hovorí špiónka vo Vyvolenej Jarmila Hittnerová. „Keď o zosnulom manželovi hovorila, vždy plakala. Rozprávala, že stratila milovaného a milujúceho muža,“ tvrdí Hittnerová.

Keď sa však vypli kamery, z utrápenej vdovy sa razom stala rozhodná žena, idúca si za svojím. „Ivetka dievčatám hlavne mimo kamier často dala pocítiť, čo sú ony a kto je ona,“ prezrádza Jarmila. „Všimla som si, že neraz sa snažila nájsť ich slabé stránky a útočila na ne,“ dodáva špiónka.

Rôzne informácie sa o tejto žene šíria aj vo Zvolene, kde býva. Podľa mnohých sú okolnosti smrti jej manžela záhadné a rodinný zdroj nám potvrdil aj isté nezhody v manželstve. Pár mesiacov pred jeho smrťou údajne pár už spolu ani nebýval.

Stanovisko mladej vdovy sa nám, bohužiaľ, získať nepodarilo, pretože pravidlá súťaže nedovoľujú nevestám komunikovať s vonkajším svetom.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu